Fem saker

Att ta sig tid att reflektera över livet, saker man är tacksam för…gör ni det? Är ni bra på att se tillbaka och tänka ”vilken bra vecka jag haft”…jag försöker göra det. Jag är som person inte en reflekterande människa men jag försöker bli bättre och bättre på det. Jag skriver då å då ner tankar i mitt lilla anteckningsblock som alltid ligger i min väska och försöker då fokusera på att lyfta fram saker jag är tacksam för, positiva saker…sen så har jag ju inlägg här om ”Five Things”…dvs fem saker den senaste tiden som jag är tacksam och glad för…så nu kommer det igen.

 

 

 Att få börja en söndagmorgon med kaffe i sängen…detta är något jag kommer försöka göra oftare. Att få ha en lång skön morgon bland kuddar, täcken med en kopp gott kaffe, en tidning eller datorn i knät…så härligt!

 

 Min fina make, att han står ut med mig! När jag för någon månad sen kläckte att: Ja men då tar vi och gör en renoverings helg, renoverar tre sovrum å bara kör gärnet så blir det klart på en helg…att han säger JA till dessa infall jag får och bara hänger med – han är bäst den där fina mannen jag kallar min!

 

 Att hitta de där mest perfekta ankelbootsen…å att dom passade mina fötter. Vi kommer få en UNDERBAR höst och vinter tillsammans – det är jag övertygad om !


  

Att få vara tillbaka på gymmet…lyfta tungt och känna hur kroppen efter månader med annan form av träning faktiskt svarar upp bra – en sån skön känsla!

 

 

 
 

Att få fixa och dona, plantera och göra fint. Det är något härligt med att få använda händerna, att få skapa och se saker växa fram. Jag gillar det där med ”instant gratification” att det man gör syns på en gång – å så är det när man byter blommor i krukor…det blir genast fint, snyggt och härligt

 

 

#1 - Jessica Högberg

Det är mycket klokt att stanna upp då och då, jag är ganska bra på det men skriver inte i bloggen, kanske borde börja med detta...

Svar: JA eller hur!
AngelicasVärld

#2 - Netti Starby

Vilket bra inlägg och det där ger verkligen positiv energi. Det är något som jag också ska börja tänka på! Kram

Svar: TACK kul att du gillade det!
AngelicasVärld

#3 - Sara

Viktigt att inte bara klaga på småsakerna utan också glädjas för dom :) hoppas du haft en fin tisdag :)

Svar: JA faktskt!!
AngelicasVärld

#4 - Clara

Riktigt snygga skor!

Svar: TACK snälla! jag är så nöjd!
AngelicasVärld

#5 - Amanda

Ja, det är så viktigt att faktiskt stanna upp och se sig omkring ibland! :)

Svar: Ja det är ju det!
AngelicasVärld

#6 - Lena

Jag skrev tackamhetsdagbok varje dag för nåt år sen. Nu har jag börjat igen. 3 saker varje dag som jag är tacksam för. Bra att lyfta upp positiva saker.

Svar: UNDERBART - man ska fokusera på det positiva det blir ås mycket roligare i livet då!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!