Första Advent och julklappstips

Den här 1:a advent börjar jag i sängen med en stor kopp kaffe och nyhetsmorgon på tv. Känns så lyxigt att få ligga här bland fluffiga kuddar och täcken och bara vara…i fönstret är den finaste adventsljusstaken tänd och jag är så där lycklig att det slår volter i magen – nu är den på ingång julen. Som jag längtat!

 Todeloo vänner

Efter en härlig 40-års fest igår är den här bloggerskan lite små trött i mössan…så får det bli ibland! Inte så ofta jag är ute å svirar men igår firades en fin vän som nu fyllt 40 å då är jag gärna lite trött dagen efter! En så härlig kväll med mycket kärlek, en massa skratt och bubbel i glaset – precis så som det ska vara när det är födelsedagskalas.

 

Tänk va gamla man tyckte att 40-åringar var när man var liten…40 år var ju som att vara dödsdömd med en fot i graven… Nu fyller vänner till höger och vänster 40 år å det är inte lång tid kvar tills jag själv gör det…40 år…å vi är inte gamla. Vi är unga, snygga, vältränade och pigga…40 är det nya 20 det tar jag helt klart fasta på!

 

Nä vänner…lite mer nyhetsmorgon och en smörgås sen ska jag ut å fixa med ett litet DIY projekt ute på tomten…vem vet blir det lyckat så kanske jag visar upp det senare.

 

 

 

En underbar första advent önskar jag er alla !!!

Å bara för att det är första advent så bjuder jag er på dagens bästa julklappstips från PetiteCharlie!

Ni får hela 15 % rabatt på hela sortimentet med koden JULKLAPP10 !! Hur bra är inte det! Passa på att fynda massor med härliga julklappar! På PetiteCharlie hittar du allt från vackra prints till personliga takeaway. 

Happy Shopping !!

 

 

 

 

Tjingeling så länge!

 
 
 
 
 
#1 - Julia Müller-Sandvik

Gud, så mysigt!

sv: Tack så mycket, det känns betydligt bättre idag :)

Svar: Ja så härligt!
AngelicasVärld

#2 - Carina Holst

Sá mysigt!! :)

Svar: JA så härligt!
AngelicasVärld

#3 - Yohanna af Skovde

Men ja, äntligen! Så skönt med 1:a advent :)

Svar: ja eller hur! ÄNTLIGEN!
AngelicasVärld

#4 - Catrin Monica Sandberg

Åh vad mysigt :)

Svar: Ja så härligt!
AngelicasVärld

#5 - Mirre

Ja minsann, 4 år kvar till 40 har jag och känner mig inte direkt gamal, men precis som du säger man tyckte ju det då man var liten att folk var det då hehe

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

#6 - ERCI

Bra tips!

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

#7 - Linn Strömberg

Vilket grymt tips!

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

#8 - Jessica

Åh vad fint! Snygg ljusstake! Måste också pynta när jag kommer hem!

Svar: TACK Snälla!
AngelicasVärld

#9 - Anita

Mysiga bilder! :-)

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#10 - opie

Gissa färgen på kläderna i senaste inlägget - vinn en länk!

#11 - The life of Rosengren

Åh jaaa visst är det mysigt! Jag hade värsta ångesten halvåret innan jag fyllde 40...men sen när dagen väl kom så kändes det bara så fantastiskt coolt att faktiskt vara 40. :) Min 40 årsdag började jag i mitt flickrum och avslutade jag på ett hotellrum i Barcelona. :) Kram

Svar: Det låter ju helt underbart!
AngelicasVärld

#12 - mammansprinsessor

såklart de e så 40 är nya 20:) instämmer helt jag fyller ju bara 45 snart :=) härligt med lite kalas kramar och du strålade i den röda klänningen.

Svar: TACK snälla! JA 40 är det nya 20 helt klart!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!