Fem Saker

Ja vänner, ni som hänger här vet ju att jag då å då tittar tillbaka på saker som jag är tacksam för den senaste tiden...jag tror verkligen på att ta sig tid att reflektera över livet, vad man gjort, vad man åstadkommit och vart man är i livet...så här kommer det igen - Fem saker som jag är tacksam för, fem saker som fått mig att må lite extra bra den senaste tiden..

 

 

 

 

Att julen är på ingång, snart får man dra igång med julpyssel och julfix…älskart! Jag har ju redan börjat fylla skåpen med fina nya stjärnor och adventsljusstakar, tänk att nästa helg då är det första advent! Som jag längtar!

 

 

 

 

Att få fira världens bästa pappa…här om veckan så var det ju farsdag och självklart firades pappan i huset med både paket, frukost på sängen och massa kramar av lakansvarma och ruffsiga barn – precis så som det ska vara på farsdag. Blir aldeless varm i hjärtat av kärleken som finns!

 

 

 

Paket från favoritbutiken…paket är alltid så härligt men när de är från favoritbutiken så blir jag lite extra glad!

 

 

 

Lugna lata söndagmornar i sängen med en kaffe, nyhetsmorgon på tv…ett sånt skönt sätt att starta dagen…fler lata söndagmornar åt folket!

 

 

 

Att få ha en dejt dag med finaste maken…gud så härligt. Att få strosa på stan, hinna prata med varandra, äta god lunch och pussas – oslagbart!

 

 

Ja där har ni det…fem saker som fått mig att må lite extra bra den senaste tiden…

 

Ta hand om er vänner så syns vi imorgon igen! 

Tjingeling så länge!

 

 

#1 - Emmelie

Så bra det är att stanna upp och vara tacksam ibland! Livet går så fort! Jag ser också fram emot julen och har köpt lite julklappar nu. Håller med om fler lata söndagsmornar. Älskar helgmornar över lag :-)

Svar: JA eller hur - sååå viktigt!
AngelicasVärld

#2 - mammansprinsessor

Men så bra ;) att ta fram det positiva som hänt under veckan det mår man nog allt bättre av,kramar

Svar: JA eller hur!
AngelicasVärld

#3 - VERONICA - fashionblog

Vilka mysiga bilder!! :) Underbara! :) Kramar tjejen!

Svar: TACK snälla vännen!
AngelicasVärld

#4 - Lilly

Åh vad mysiga bilder!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#5 - Celine

Så himla härliga bilder!

Svar: TACK snälla - va glad jag blir!!
AngelicasVärld

#6 - Pauline Hurtig

fint inlägg :)

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!