Angelica Testar – Polar A360

Ja då har jag nu i 10 dagar haft på mig mitt aktivitetsarmband A360 från Polar…så vad tycker jag då? Jag kan nog koka ner det till: Lätt, snyggt och smidigt! 

 

 

 
 

 

 

Komma igång

Jag måste säga att det var väldigt lätt att komma igång med aktivitetsarmbandet. Jag skapade ett konto på PolarFlow.com, laddade hem en programvara och kopplade samman aktivitetsarmbandet med datorn via en sladd å vips så var allt klart…redo att användas! Jag laddade även ner appen som gör att jag kan få all info om träningen in i telefonen också - älskar't!

 

Lätt och smidigt!

 

 

 

 

Vardagsanvändandet

Jag har burit mitt aktivitetsarmband dag som natt i 10 dagar nu utan att behöva ta av mig det. Första laddningen gjordes innan jag stt på mig det och det håller fortfarande - Toppen! Sen så måste säga att jag gillar armandet nått enormt…det är lätt att använda och ger mig en uppdate på hur mycket jag rör på mig under min vardag. Sen att jag är lite ”knäpp” och bara måste komma upp i mitt dagliga mål av rörelse…tex om jag på en träningsfri dag bara kommit upp i 87% av mitt aktivitetsmål - då snör på mig skorna och tar en extra promenad för att få de där extra procenten upp till 100% det väljer jag att se som något bra. Utan aktivitetsarmbandet hade jag nog landat i soffan de dagarna istället.

 

 

 

 

Vid träning

Polar A360 kan logga allt från löpning, promenader, simning, styrketräning, cykling och gruppträning…ja å sen så kan man även aktivera den vid ”andra inomhus eller utomhus aktiviteter”…så som när jag  häromdagen beskar äppelträd och krattade löv. Då loggar den aktiviteten och mäter pulsen – perfekt – 1timme och 46 minuter höll jag tydligen på och jag brände över 600 kalorier!

 

 

Jag har även aktiverat olika träningsfunktioner som löpning, PW och styrketräning – å jag måste säga att det ger mig en bättre överblick än jag trodde. Jag har ju tidigare använt vanligt pulsband vid löpning och PW men aldrig vid styrketräning…men detta aktivitetarmband gav mig en ögonöppnare ang mitt pulsläge och att jag faktiskt inte behöver vila så mycket som jag gör mellan seten då jag fatkistk kommer ner i puls lätt – så jag kan säga med detta aktivitetsarmband så har jag effektiviserat mina styrketräningspass och kortat ner vilan mellan seten – perfekt!

 

 

 
 

Övriga funktioner

Polar A360 går ju även att via blåtand koppla ihop med mobilen vilket gör att jag får sms, mail  och andra notiser direkt i klockan - en så bra funktion som jag måste säga att jag gillar nått enormt! Så istället för att hela tiden kolla mobilen så ligger den nu väskan och när jag får en notis så ”durrar” aktivitetsarmbandet till och jag kan lätt se vad det är för mail eller sms jag fått och sen välja om jag vill ta fram telefonen eller inte – TOPPEN BRA!

 

 

 

 

 

 

Sammanfattning

Jag är super nöjd med mitt armband, det är så snyggt att det fungerar precis lika bra att ha tillsammans med en klänning till jobbet som med träningskläder på gymmet. Sen att det var lätt att komma igång, att användandet var enkelt och att jag från att jag laddade det fullt kunde ha det i dessa 10 dagar utan att behöva ladda om det – Sååå bra!

 

Jag kan inte annat än att ge Polar A360 högsta betyg och jag kommer helt klart fortsätt använda det efter dessa 10 dagar.

 

Så är du ute efter det ultimata aktivitetsarmbandet så tycker jag helt klart att du ska ta och kolla in Polar A360…jag kommer iaf fortsätta använda mitt! Jag är frälst!

 

 

 

Inlägget sker i samarbete med Polar.com

#1 - Netti Starby

Vad fin fin den är och en sådan skulle jag också vilja ha :-D Kram

Svar: ja det är så bra - jag är frälst! Kommer ALDRIG ta av mig mitt ;-)
AngelicasVärld

#2 - Malin Monroe

Det låter som en toppen produkt :D

Svar: JA helt klart! Jag är såld!
AngelicasVärld

#3 - Anonym

Jag har ett liknande aktivitetsarmband men har tyvärr inte lärt mig än hur det funkar... Kram

Svar: inte - då får du ta å lära dig det - jag är frälst i mitt!
AngelicasVärld

#4 - Mirre

Men så smart =D, smidigt och snyggt

Svar: Ja helt klart!
AngelicasVärld

#5 - Cherie

Jag har faktiskt varit lite negativt till dessa armband men detta blev jag ju kär i nu :P Måste nog läsa på lite mer om det och hoppas att tomten tycker jag varit snäll i år :)

Svar: JA det är super bra - det bästa är att jag kompletterat med ett pusband att ha runt bröstet vid tex intervall träning för att få en mer precis pulsmätning - funkar super!!
AngelicasVärld

#6 - Cherie

Ja jag saknar ju något bra redskap som kan hjälpa till att mäta träningen osv eftersom jag blivit grymt besviken på både min träningsklocka som inte riktigt funkar som den ska eller apparna i telefonen..

Svar: Då kan jag helt klart rekommendera detta! Jag är nöjd - tycker det fungerar super och det är jätte lätt att använda. Sen att man kan komplettera med en mer precis pulssensor var liksom pricken över i - jag behöver inget annat nu!
AngelicasVärld

#7 - LIVSGLITTER

Sv: Haha men precis, bara att ta det för vad det är...fniss...vi har haft en härlig dag, men en hel del inslag av syskonkärlek så att säga! ;)

#8 - linah

låter jättebra ju:D!

Svar: Ja eller hur! Jag älskar den!
AngelicasVärld

#9 - Helen

Det låter toppen! Hoppas allt är bra med dej :) kram

Svar: Jo tack vännen! KRAM
AngelicasVärld

#10 - Lena - Gott för själen

Vad roligt att du är så nöjd. Det verkar ju hur bra som helst det där! Och perfekt att det är snyggt också.

Kram Lena

Svar: Ja eller hur! Jag är så nöjd!
AngelicasVärld

#11 - Maria

Hej, Vet inte om du kan hjälpa mig, Jag har haft mitt armband i 12 dagar och bara tagit av det när jag laddar klockan. Jag har problemet att jag står upp hela dagen på jobbet utom på rasterna så jag borde stå upp minst 7 timmar av min arbetstid men klockan visar att jag sitter ner och vissa gånger när jag sitter ner ex på lunchen så visar den att jag sover, vet du om jag kan göra några inställningar så att detta ändras eller behöver jag ha på mig den längre tid för att den ska visa rätt? jag har gjort ett konditionstest med klockan och pulsbandet och det blev något bättre efter det men fortfarande inte bra. Är annars nöjd med klockan.
/Maria

Svar: Jag är ledsen men jag har ingen aning - jag skulle kontakta polar! Har du gjort den senaste uppdateringen på mjukvaran?
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!