Summer is that you?

Vilken härlig söndag vi har haft! Helt lovely!! 
 
Jag böarjade dagen tidigt i stallet med en efterlängtad privatlektion på finaste Dejavu, samtidigt stack Tomas ut och cyklade en runda...väl hemma vart det lite mat sen iväg till Blomsterlandet för att handla blommor, jord och ännu mer blommor - så mysigt!!
 


Tjingeling Bloggisar!
Nu är alla, eller iaf nästan alla, krkor smyckade för sommar! Så vackert! Jag älskar ju petunior i krukor då de har en förmåga att växa sig så stora samt att de blommar hela sommaren och långt in på hösten. Så i blomlådorna på framsidan sitter nu vita petunior, samma i alla krukor på altanen på baksidan...nu ser bilderna nedan, plantorna är inte stora men ge de några veckor med värme och sol så ska ni få se...lovar att återkomma med bild! 
 


I loungen så har jag planterat en jättestor blå trädgårds Hortensia, det är en ny variant som även den blommar hela säsongen så jag hoppas att den får må bra där i ett litet skyddat läge vid berget...bredvid står vårt vackra solur som tyvärr lossnade från sitt fäste i vintras...självklart ska det på plats igen men vi har helt enkelt inte hunnit med det också. Där står även en kruka med vacker fjärilslavendel, petunior och en murgröna som suttit i den där krukan i många år...den är så stor och maffig! VACKER!
 


Vi har även fått ner lite härliga färska kryddor i mina fina pallkragar på hjul...nu växer timjan, gräslök, krusbladig persilja, bladpersilja, basilika och citronmeliss fint...allt vi brukar behöva för sommarens middagar. I den lilla pallkragen har mina tomater äntligen fått flytta in...det är coctailtomater, en planta med gula och en med vanliga röda...nu längtar jag tills vi får börja skörda.
 

 Framsidan har också fått sitt men det får jag vsa er en annan gång för nu kom maken med ett glas vitt till oss var och till det lite jordgubbar...äntligen får vi sitta i solen och mysa lite !! Kan det vara så att sommaren är på ingång? Hoppas!!! 
 


 


 
Tjingeling så länge!
 
 
 
#1 - Helen

åhh vad fint du fixat:9 jag älskar ixå att dona o skrutta runt i trädgården...

Svar: JA det är ju så mysigt...det gör mig liksom lycklig in i själen!
AngelicasVärld

#2 - Helen

åhhh vaf fint det blev, jag älskar oxå att dona o fixa i trädgården..

#3 - Annika

Vilka härliga fina krukor med blommor och kryddor .
Ser mysigt ut i trädgården😉 Ha en fortsatt härlig söndag.

Svar: TACK snälla ! Ja så mysigt med trädgårdsfix!
AngelicasVärld

#4 - Madeleine

Så fint det blev och så gott med jordgubbar.

Madeleine

Svar: Ja så gott!! Mysigt att äntligen kunna sitta ute lite!
AngelicasVärld

#5 - pillan

Vad duktig du varit och det kommer bli så fint om nån vecka! Jag ska ta tag i blommorna kommande helg då dom lovat bättring på vädret!!

Ha en fin start, Kram P

Svar: TACK - ja det är ju så...lite sol å värme så växer de på sig!
Hoppas du får en härlig vecka!
AngelicasVärld

#6 - Mirre

Så fint ni har det i trädgården

Svar: TACK snälla...
AngelicasVärld

#7 - Lina S

Så fint :)

Svar: TACK!
AngelicasVärld

#8 - Ellinor Brockman

Åh så fint du gjort det! Längtar till i helgen då jag hoppas kunna göra det lika fint hos mig! :) kram!

Svar: TACK vännen!!
AngelicasVärld

#9 - madabouttea.se

Ser mysigt ut :)

Svar: Ja verkligen! En försmak av sommar!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!