Happy Mothers Day !!

GRATTIS alla underbara mammor – idag är det er dag, ja och min också för den delen!

 

Som min fina man sa till barnen ”364 dagar om året är det era dagar – idag är det mammas dag och bara hennes dag” – så JA idag är det min dag idag också!

 

 

Jag blev dock firad här om dagen då barnen är hos sina andra föräldrar denna helg...men vi hade en aldeless egen morsdag där jag blev firad med paket och uppvaktad, bortskämd och överröst med kärlek, pussar och kramar – precis så som det ska vara när man firar morsdag! Jag är så tacksam för våra fina barn, så duktiga, snälla och omtänksamma…världens bästa helt enkelt!

  

Jag fick så fina brev, där det stod att jag var världens bästa mamma, att dom inte kan leva utan mig, att dom älskar mig...det stod även att jag både var ung och snygg – ja, dom är drillade och vet precis vad mamma vill höra *skrattar* sen så fick jag två hemmagjorda vackra armband…så fint gjort. Bara det hade räckt! Men sen så hade dom varit iväg och handlat (gissar med lite hjälp av pappan i huset) ett paket till mig. I det låg en efterlängtad vas…en vacker Äng från Klong är nu min – vilken lycka!! 
 
TACK mina fina busungar – ni är bäst!

MAMMA ÄLSKAR ER!

 

 

 

#1 - Nadia

Fint med presenter!! Och grattis :)

Svar: JA så fint av dem...lyckligt lottad med tre så fina barn!
AngelicasVärld

#2 - Mikaela

Så gulligt! Roligt att bli uppvaktad av familjen. :) Själv jobbar jag ikväll så mamma fick lite uppvaktning i fredags. :)

Sv: Jag förstår vad du menar, och jag håller med dig! Och skönt att höra att du tycker att uppfostring ska ligga på föräldrarna och inte på lärarna, verkar inte som att alla tänker så! Roligt att du tycker att idrott och hälsa gärna kan få fler timmar i skolan, kul för mig att höra. :D

Svar: Det viktigaste är att man iaf kommer ihåg mamma...min mamma uppvaktade jag redan förra helgen ;-)

Skönt att du förstod vad jag menade!
AngelicasVärld

#3 - Helen

åhhh vad gulligt!! sååå fin den är vasen, I love it:))!!

Svar: Ja den är ju helt underbar! så glad!
AngelicasVärld

#4 - Madeleine

Fick även jag brev av barnen och det värmer lite extra i mamma hjärtat när de skriver fina saker från sina små härtan.

Madeleine

Svar: Ja eller hur! Man blir varm i hjärtat av det!
AngelicasVärld

#5 - madabouttea.se

Så sött! :)

Svar: Ja eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!