Good morning, beautiful

Gud va skönt med lördagmorgon, ingen stress utan bara lugn och ro…så välbehövligt!

 

Jag och maken sitter här på varsin sida av köksbordet, sippar på kaffe och jos, tuggar på gott surdegsbröd från bageriet med goda pålägg på och läser nyheter/bloggar på varsin dator…då å då växlar vi några ord om något vi läst, eller om dagen och vad vi ska hitta på…men mest sitter vi bara där på varsin sida och njuter av lugnet, frukosten och tystnaden denna morgon.

  

God morgon vänner!

Vi har landat i att vi iaf ska iväg och titta lite på tapet, kakel, belysning och även leta blandare…det är nog det sista som är kvar att fixa till vår köksrenovering…sen så är vi ”all set”! Så roligt! Annars så hade jag faktiskt önskat att jag kunde vara ute å påta lite i trädgården men enligt alla väder appar jag har så ska regnet från hell dra in över storstaden undereftermiddagen så jag får nog skjuta trädgården på framtiden…istället blir det säkert gymmet å ett skönt träningspass innan kvällen kommer och middag ska röras ihop…känns som en bra plan för denna lördag!

 

Bloggisar – vad ska ni hitta på?

Vad ni än tar er för så önskar jag er en härlig dag!

 

Tjingeling så läng!

#1 - Sandra Lundin

Vilken mysig start på dagen! Jag är hemma själv den här helgen och kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra. Det regnar och är grått ute så det blir nog mest hemmapyssel och fix, men vem vet ;)

Svar: JA det var helt klart en mysig start! Fler sånna önskas!
AngelicasVärld

#2 - Amanda Jona [SPONTAN]

Lät som en riktigt härlig start på dagen :)

Svar: Ja helt klart - fler sånna önskas!
AngelicasVärld

#3 - Nathalie Tegelstam

Låter som en grym start på dagen, underbar bild också! :) kram

Svar: TACK!
AngelicasVärld

#4 - Thea

Å, vilken mysig lördag :)
Titta gärna in på min blogg <3

Svar: JA verkligen mysigt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!