Friday - I’m In Love

Fredagsmys deluxe är på G – härligt!

 

 

En dag på kontoret är avklarad, huset är storstädat (tack RUT), fredagssnittisar är på plats, en tur till stormarknaden för att fylla på med godsaker är gjord och ett glas gott är nu upphällt…Lovely! 

 

F R E D A G

 

  

Tomas klev precis in genom dörren så nu ska jag lägga undan mina tidningar, hälla upp ett glas gott till honom och duka fram lite smarriga charkisar, färska frukter och ostar...sen ska vi sätta oss  tillrätta i soffan och mysa framför lite klassisk fredagsunderhållning iform av Let’s Dance – en perfekt fredagkväll om du frågar mig! Fredagsmys med min finaste make - underbart! Han är ju bara bäst den där mannen jag har...Kärlek!

 

Vänner - Nu tar vi helg…njuter av de sista dagarna i maj och hoppas att sommaren och värmen infinner sig på måndag då vi har 1:a juni…jag börjar nämligen tycka att det är dags nu! De där fina sommarklänningarna som hänger i garderoben vill nämligen komma ut och lufta sig, mina bleka ben vill se lite solsken och altanen saknar besök om kvällarna…så solen, sommaren och det fina vädret kom nu – vi saknar er!

 

 

En härlig fredagkväll önskar jag er!

Tjingeling så länge!

 

 

#1 - Kristin/onlyfemale

Håller med, hoppas också på att värmen kommer from måndag. Det är verkligen på tiden;)

Trevlig helg!

Kram

Svar: JA helt klart...nu får detta vara slut! Ge oss sommar!!
AngelicasVärld

#2 - Jennifer Nilsson

Fy vad fina bilder du tar :D

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#3 - Julia

hoppas på också på bättre väder snart! :)

Svar: JA det är dags nu!!
AngelicasVärld

#4 - Helen

vilka fiiiina bilder du tar:)) hur lyckas du få till den där lite "suddiga effekten"?

Svar: TACK snälla!! Jag använder mig oftast av min Nikon D300 när jag fotar å använder då mitt fasta 35mm objektiv å då får jag till den där skarpa fokuseringen... så bra kamera å bra objektiv å på de en tjej som försöker fota ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!