Tuesday evening...

Vilken skön dag, solen har lyst från en klarblå himmel, jag haft solglasögon på näsan och det har varit riktigt vårväder…underbart...men huxflux så drog stans hagelstorm in...galet! Snacka om Aprilväder!! Hur som helst - redan tisdagkväll, måste säga att det känns skönt! Några få dagar jobb kvar sen så väntar en härlig lite längre helg! Det tas tacksamt emot! 

 


 

Todeloo vänner

Idag har det jobbats och ätits god lunch med en fin vän…det är alltid så härligt att träffa henne. Att komma i kapp med allt skvaller och prata om vad som händer i livet. Så glad att jag har har henne! En toppen pingla som ger så mycket energi - sånt gillas! Sen så har jag och maken varit iväg hos ytterligare en köksleverantör och ritat kök!  Denna gång var det Kvik som var leverantör...vi vet ju vad vi vill ha så det gick ganska lätt men lite nya tankar fick vi med oss så nu är det bara hem och bestämma sig...vilket av förslagen ska det bli? Ja det får vi se...fortsättning följer...nåt som är klart är att i juni ska det gamla ut och det nya in!

 

Anyway - efter jobb, lunch och köksbestyr så vart det hem å till andra köksbestyr - middag skulle röras ihop...tyvärr tog allt lite längre tid än planerat så träningen fick jag hoppa ikväll. Istället vart det fix och don här hemma för mig medans maken tog en sväng till återvinningsstationen och en snabb tur på stormarknaden...ibland får man helt enkelt prioritera om - sånt är livet...det blir mer träning i helgen så jag kommer få "mitt" ändå!

 

Tisdag kväll, barnen har gått och lagt sig och nu sitter jag här med min tekopp med mitt favvo te, Studio 64 från NK, och laptoppen i knät, bredvid sitter Tomas och jobbar lite på sin dator...skönt och lugnt...nu tar vi kväll! Imorgon kör vi onsdag å då är det full fart igen! Jobb, Ridning, Scouter och Fotboll står på schemat!

Hej å hå...full fart i vår lilla villa - as always!  

 

  Tingeling så länge!

 

 

#1 - Sara W

ÄLSKAR koppen - var är den ifrån?

#2 - Sara W

ÄLSKAR koppen - var är den ifrån?

#3 - Felicia

Hoppas att köksplaneringen gick bra - väntar med spänning på att få följa er renovering!

#4 - Anonym

Hoppas att köksplaneringen gick bra - väntar med spänning på att få följa er renovering!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!