But first Coffee...

Då var det måndag igen...efter en sån härlig och energigivande helg tillsammans med mina finaste så känns det helt ok med måndag igen! Ny veckan, nya möjligheter...lite kaffe sen så är det bara att gasa!
 
 
 
Todeloo vänner!
Kort vecka denna vecka - hur skönt känns inte det! Påsken är på intågande och vi får några dagar extra ledigt, så härligt! Barnen kommer vara hos sina andra föräldrar i helgen så jag och maken är själva. Vi ska försöka få till någon golfrunda, ta ut cyklarna på några längre pass och sen så blir det lite mys med goda middagar och filmer....lite egentid för bara oss två.
 
Nu kör vi ny vecka och jag inviger dagen till ära en vrålsnygg röd kavaj som jag klickat hem på nätet...jag brukar ju vara ganska sparsam när det gäller färglada kläder men denna var ju bara så härlig! Sen så har jag ju lovat mig själv att våga lite mer färg...byta ut min svart/vit/blå/beiga färgskala lite å jag måste säga att jag trivs grymt bra i denna vackra sak! Vad säger ni ? Hiss eller Diss?
 
Vänner - Nu ska jag svepa det sista av mitt kaffe och ta tag i denna dag!
Monday - Let's Do This!
#1 - Sara W

HISS - super snygg!! Vart har du hittat den?

Svar: TACK - kavajen är faktiskt från HM! Det ni...budgetfynd!
AngelicasVärld

#2 - Saga

HISS helt klart! Kul med färg!

Svar: TACK!
AngelicasVärld

#3 - Alicia - Alicia And Stuff

Hiss - så snygg outfit!

Svar: TACK - va glad jag blir!
AngelicasVärld

#4 - Amelia Olsson

Hej! Jag har nu lagt upp resultatet av veckans blogg på min blogg. Du kan gå in på ameliaolssonn.blogg.se för att se om just din blogg vann :)

#5 - MissB

sådärja! In och kika på bloggen nu ;) ha en trevlig dag angelica!!!

Svar: TACK!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!