Back on track

Förra veckan var ingen bra träningsvecka…jag var trött, prioriterade inte att träna utan tog det lite lugnare helt enkelt. Det är ju värdefullt det med men jag vet ju att jag mår ju så bra av att röra på mig… jag sover bättre, orkar mer (läs mer tålamod med barnen) och är helt enkelt lättare att ha å göra med!

 Tjingeling vänner!

Förra veckan fick jag bara ihop 15 km vilket inte var så bra med tanke på veckan innan då jag avverkade 32,5 km…så nu är det skärpning! Idag står det därför löpning på schemat…60 minuter ska avverkas på löpbandet så får vi se vad distansen landar på!! Tanken är ju att påskhelgen också ska innehålla lite träning…jag hoppas verkligen på lite bättre väder då jag gärna vill lufta både golfklubborna och racern! Tyvärr så verkar vädergudarna inte vara med mig då vi (enligt väderprognosen) kommer få mulet och någon dryg plusgrad…jag hoppas innerligt att det är fel…jag vill ju ha sol och vårvärme!

 

Ta hand om er vänner – nu är det gymmet som hägrar!

 

  

Tjingeling så länge!

 

 

#1 - Sara W

Bra jobbat! Påt bara!

#2 - Nanna

Man måste få ta det lugnt ibland! Var inte så hård mot dig själv!

#3 - Tanja

15 km är bättre än inget, bättre än mig! BRA JOBBAT!

#4 - Life of Johanna

Just nu har jag en tävling på bloggen.

Kika in den här http://lifeofjohanna.se/tavling-i-samarbete-med-parlat-av-elin/ och se om den är något för dig!

Ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer. Passar på och önskar dig en trevlig måndags kväll

#5 - LisaMarie

Ja vem vill inte ha lite sol och vår nu, det undrar jag. Vi får hålla tummarna helt enkelt! Lycka till med träningen, låter som att du är laddad så det blir säkert bra oavsett väder :) Ha en trevlig påsk!

Svar: TACK det samma!
AngelicasVärld

#6 - Ellinor Brockman

Hejja hejja! Duktig du är, önskar att min motivation vill hitta tillbaka snart :)

Svar: Vet inte om motivationen finns där men jag gört iaf ;-)
AngelicasVärld

#7 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Det är ju såå jobbigt att komma tillbaka efter ett kortare träningsuppehåll! Jag tänker med att påsken ska bjuda på motion och kanske blir det ett löppass ute. Är trött på löpbandet nu, hihi. Kram!

Svar: Ja jag hoppas också på det!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!