Tack Juni - Välkommen Juli

Då var Juni månad förbi…en månad som varit full med roligheter!
 
Allt från Skolavslutningar, midsommarfirande, till grillmiddagar med vänner, pyssel på tomten och annat trevligt! En massa träning har också hunnits med och på det har även SiljanRunt cyklats och Nike Womens run har sprungits…en härlig månad trots mycket regn och lite kallare väder än vi varit vana med.

 

Nu säger vi tack till juni och välkomnar juli med öppna armar! Köksrenovering och semester hägrar.

 

Juli jag tror du kommer bli en underbar månad!

 

 

 
 

Hemmaträning - Sponsrad Video

Ni vet ju att jag tränar en del å nu så här på sommaren så finns det ju inget bättre än att kunna träna ute! Jag tar långa snabba PowerWalks, Springer, Cyklar och kör diverse styrkeövningar ute på gräsmattan eller klänger i TRX-banden som hänger i garaget. Perfekt och så härligt! Friskluft och motion samtidigt! Hur tränar ni så här på sommaren? Fortsätter ni gå till gymmet eller hur gör ni?
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner!
Jag fick lite frågor om vad det är för övningar som jag brukar köra hemma och det är lite blandat men, sqats, utfall, armhävningar, dips och mage/bål övningar som plankan och rygglyft är nog de som jag gör oftast. De fungerar super bra att göra hemma och väldigt lite utrustning behövs!
 
 
Frida Hansdotter och Jens Byggmark från Alpina landslaget har tillsammans med sin tränare Ville Bylin tagit fram grymma men enkla övningar som passar både nybörjaren och proffset det bästa är att övningarna passar så väl på gymmet som hemma på gräsmattan – Toppen tycker jag!! Dom går igenom allt frivändningar, utfall och jägarvila (Jens klarade över 30 minuter!) men också övningar som till exempel enbensböj och multisquat som är en grym övning där man satt samma olika former av squats i en övning – jag har gjort den och jag lovar att den tar! Ta en titt på videon nedan och hitta just din favorit övning att göra på gräsmattan i sommar!
 
 
 
 
 
 
Sponsrat inlägg

Smultron och Sommarfeeling

Efter en störtskur så tittade solen äntligen fram igen...jag passade på att gå ut och plocka lite gott i vårt trädgårdsland. Tänk att våra jordgubbsplantor och smultronplantor äntligen börjat leverera godsaker…det är ju så underbart att kunna trippa ut och trä smultron på ett strå.

 

Så gott och mer sommar än så blir det ju nästan inte!

 

 

 

 
 
 


 

Godkväll vänner!

Hoppas att ni haft en härlig dag! Själv så tyckte jag att arbetsdagen gick så sakta! Jag ville ju bara hem å se hur det gick för snickarna med rivningen! Detta med renovering är ju så kul…ja om man bortser från byggdamm och att inte ha något kök i två veckor…annars så är det bara roligt! Hela gamla köket, innerväggar och golv är borta...kylen och frysen står mitt på golvet i köket annars är allt borta. Hela nedervåningen är inplastad och det känns nästan som att gå igenom ett syretält när man ska från vardagsrumet till övervåningen. Imorgon kommer elektrikern och då ska el dras. Gud så spännande detta är!! 

 

Nä vänner– nu ska jag ta å smaska på de där härliga smultronen fram för sista avsnittet av ”En svensk klassiker” på SVT Play…idag är det målgång i vasaloppet – min fasa när det gäller en klassiker…

 

Ta hand om er vänner så syns vi imorgon igen!

 

 

 

 

Glöm inte att ni kan följa mig på Bloglovin’, Facebook och Instagram – in gilla och följ så missar ni inget som sker här i min lilla värld!! Länkar finner ni till höger under den fin-fina bilden på mig!

 

 

Dagen D !!

Idag smäller det…idag kommer snickarna och ÄNTLIGEN börjar renoveringen av vårt kök!! Som vi längat!!

 

 

WIHOOO!!!

 

 

 

 

God morgon vänner!

Denna måndag känns helt underbar – jag studsade ur sängen!! Nu ryker det gamla köket och snart har vi ett vackert nytt kök på plats! HÄRLIGT!! Alla dessa tankar och funderingar vi haft och alla dessa val gjort kommer snart vara förverkligade – som jag längtar…

 

Idag börjar dom…äntligen!

 

Ni som hänger på instagram har redan sett bilden ovan...vår vackra tapet från William Morris som ska få pryda vårt nya kök - det kommer bli så vackert!! 


Solen skiner, värmen är här och jag är påväg mot kontoret...måndag nu kör vi!! 2 veckor sen har vi semester OCH ett nytt kök!!! 

En härlig måndag önskar jag er!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!