Hemmaträning - Sponsrad Video

Ni vet ju att jag tränar en del å nu så här på sommaren så finns det ju inget bättre än att kunna träna ute! Jag tar långa snabba PowerWalks, Springer, Cyklar och kör diverse styrkeövningar ute på gräsmattan eller klänger i TRX-banden som hänger i garaget. Perfekt och så härligt! Friskluft och motion samtidigt! Hur tränar ni så här på sommaren? Fortsätter ni gå till gymmet eller hur gör ni?
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner!
Jag fick lite frågor om vad det är för övningar som jag brukar köra hemma och det är lite blandat men, sqats, utfall, armhävningar, dips och mage/bål övningar som plankan och rygglyft är nog de som jag gör oftast. De fungerar super bra att göra hemma och väldigt lite utrustning behövs!
 
 
Frida Hansdotter och Jens Byggmark från Alpina landslaget har tillsammans med sin tränare Ville Bylin tagit fram grymma men enkla övningar som passar både nybörjaren och proffset det bästa är att övningarna passar så väl på gymmet som hemma på gräsmattan – Toppen tycker jag!! Dom går igenom allt frivändningar, utfall och jägarvila (Jens klarade över 30 minuter!) men också övningar som till exempel enbensböj och multisquat som är en grym övning där man satt samma olika former av squats i en övning – jag har gjort den och jag lovar att den tar! Ta en titt på videon nedan och hitta just din favorit övning att göra på gräsmattan i sommar!
 
 
 
 
 
 
Sponsrat inlägg
#1 - pillan

Ahh vad roligt att de var just alpin-åkare! Ska visa detta för Filippa :)

Jag kör som du, väldigt varierat under sommaren. Hänger en del i gymmet men nu när vädret har blivit bättre riktigt njuter jag av att få damma av pass hemma i trädgården. Eller som i eftermiddag - Golfrunda ;)

Kramis PIllan

Svar: Ja det måste du göra - det var flera bra övningar med mycket ben och bål fokus!!
Härligt med Golf ikväll...tror nog jag ska ta ut racern på en tur...få trampa ur benen och andas lite frisk luft!

Hoppas du får en skön dag!
KRAM
AngelicasVärld

#2 - Netti

Åh den här videon passar mig som brukar träna hemma! Annars föredrar jag promenader i naturen för det rensar verkligen hjärnan :-D

Svar: Ja det var ett gäng med bra övningar!!
AngelicasVärld

#3 - Emma & Julia

Älskar också att träna ute på sommaren, så skönt!

Svar: JA det är ju så härligt
AngelicasVärld

#4 - Kajsa-Stina

Åh vilket härligt inlägg och bra tips med övningarna som du brukar köra själv! Är precis som dig en riktig träningsälskare och tycker det är så härligt att få röra på mig och få utlopp för alla mina känslor! Längtar så galet mycket tills jag själv får komma igång med träningen igen! :)

Svar: Ja det är ju så skönt...kanske inte alltid när man väl håller på men känslan efteråt - den älskar jag!
AngelicasVärld

#5 - Helen

Härligt att kunna träna hemna ist för på gymmet, om jag ska va ärlig "tar det emot lite att va inomhus när det är fint väder" då hellre än löparrunda hemma o övningar. Ha en fin dag*

Svar: Ja, jag gillar det speciellt när det är bra väder - känns liksom dumt att gömma sig inomhus då!
AngelicasVärld

#6 - N

Ja att träna ute på sommaren är underbart!

Svar: mmm love it!
AngelicasVärld

#7 - Kohlers - Skönhet & Livsstil - Makeup Artist - Toppbloggare

Det är verkligen hur underbart som helst. Jag körde järnet ute igår! :D och tack så jättemycket! :D Jag ligger mellan 220-250 unika varje dag :) Kram!

Svar: Härligt!! Bra jobbat!
AngelicasVärld

#8 - Madeleine

Jag har jättesvårt att pallra mig iväg till gymmet på semestern, däremot så är jag ute och går mycket och rör på mig, trx- band har jag så det blir det ibland.

Madeleine

Svar: Men promenader i sommarvädret är ju toppen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!