Mjölk och kanelbullar - Sponsrad Video

Vi har hunnit med mängder ute på tomten idag! Häcken har klippts, samma med gräset och muren har också blivit skrubbad - så skönt! Det gäller ju att passa på när solen skiner. Lagom till att vi skulle duka upp till lite fika utomhus så drog mörka moln in och det började regna. Så vi dukade upp till lite hederlig bullfika inne istället. Jag tinade lite bullar från frysen och självklart serverades de med lite kall mjölk till barnens förtjusning. Mjölk och ljumna bullar är ju bland det godaste som finns!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner
Nu när vi ändå pratar mjölk kan vi prata vikten av att välja Arla, att välj Arlas Ekologiska mjölk...gör vi det stöttar vi våra svenska mjölkbönder. Inte bara det, kossorna som mjölkas får ett bättre liv och vi dricker mjölk som inte är fram stressad...det tycker jag iaf är ett självklart alternativ! När Arla för 24 (!!!) år sen började producera ekologisk mjölk såg Sverige väldigt annorlunda ut. 24 år senare har mycket förändrats. Idag är Sverige inte bara ett öppnare och mer tolerant land i många avseenden, utan också det land där konsumtionen av ekologisk mjölk ökat mest i hela världen och vi tror att det hänger ihop. För grunden för ett bra och hållbart samhälle är omtanke. Omtanke till djur, natur och varandra. Oavsett om det handlar om sexuell läggning, kravmärkning eller mångfald på arbetsplatsen. Sverige har kommit långt!! Men vi tror att det bara kan bli bättre.
 
För det är ett nytt Sverige nu.
Ett Sverige som är på väg åt rätt håll.
 
 
 
 
Ladda gärna upp dina egna härliga mjölkbilder på instagram eller facebook och tagga med #landetekomjölk så får jag se hur du dricker din mjölk!
 
Inlägget är sponsrat.
#1 - Sanna Eriksson

Så gott! :D

Svar: mmm mums!
AngelicasVärld

#2 - Julia

Åh, mjölk och bullar är ju godaste kombon! :) Kram

Svar: Ja eller hur!!
AngelicasVärld

#3 - Becka

Åh, va gott det ser ut!

Svar: Ja det är ju så gott!
AngelicasVärld

#4 - N

Åh gott!!

Svar: mmm Mums
AngelicasVärld

#5 - Mirre

Ja det ska ju vara typiskt att det börjar regna då man väl bullar upp ute, men vart ju gott ändå, passande inlägg till inlägget, typiskt svensk sommr, =D

Svar: Ja visst är det typiskt - slår aldrig fel!
AngelicasVärld

#6 - Josefine

Åh så gott!

Svar: JA mums!
AngelicasVärld

#7 - trollet

Tycker mest det verkar vara hätska ord mot arla just nu som sänker mjölkpriset...

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!