Godmorgon vänner!

Det sista vi gjorde igår på paradisön innan vi hoppade på båten hem till storstan var att plocka blåbär...mängder med blåbär! Tror vi fick ihop hela 3-4 liter så nu är fysen full med blå läckerheter att plocka fram när anan faller på. Perfekt till bakverk, i smoothien och att lägga på morgon yoghurten...så det var precis vad jag gjorde idag! Blåbär från paradisön hamnade på min frukost Yoghurt...en smak av skärgården när vi nu är tillbaka i storstan igen.
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner! 
Efter att ha sovit som en stock hemma i vår så sköna säng (en av de bästa grejerna med att komma hem...ja det och duschen) så har vi nu ätit en smarrig frukost med god jos, kaffe, yoghurt med blåbär och jordgubbar ja å en god smörgås till...så gott och en så härlig start på dagen! 
 
 
Efter den smarriga frullen så är vi redo för en ny lat och ledig semester dag - så härligt! SMHI har utlovat regn i mängder idag så jag funderar på att ta mig ner till nagelsalongen för både en manikyr och pedikyr...känns som ett bra sätt att spendera denna dag. Jag ska även ut å titta till våra kaninbäbisar...se om vi kan få några nya bilder på dem...dom är ju trots allt 2,5 veckor nu. Lovar att återkomma med en bild eller två!
 
 
Hur spenderar ni denna sköna semester dag?
 
 
 
#1 - Evelina

Smarrigt!!! Hade en tanke om att bege mig (oss) till blåbärsskogen vi med, men just nu vräker regnet ner. Så vi hoppas på sol på eftermiddagen, för vi vill också fylla frysen med blåbär =)

Svar: Ja så gott...mysigt med egenplockat också!!
AngelicasVärld

#2 - Junitjej

Så gott det är med bär!!!

Svar: Ja verkligen!
AngelicasVärld

#3 - N

Åhh vad gott!!

Svar: Ja verkligen!
AngelicasVärld

#4 - Klara Andersson

men ååååååå vad gott!!

Svar: Ja så smarrigt!
AngelicasVärld

#5 - Sanna | Beauty & Design

Åh wow! Jag var ute i helgen som var, men det var så förbaskat blött och så mkt mygg att jag gav upp efter bara några deciliter. Men skulle gärna vilja komma ut till helgen igen om tillfälle ges :)

Svar: Trist...men det är bara att försöka igen!
AngelicasVärld

#6 - MATILDA ROSQVIST

Så gott, älskar blåbär :)

Svar: JA det är ju så smarrigt!
AngelicasVärld

#7 - Helen

Mums!! vi har oxå fyllt frysen:)) hoppas på fler dagar i blåbärsskogen...

Svar: JA det gör jag med!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!