Borta bra men hemma bäst!

Nu har vi efter nästan två veckor på paradisön landat hemma i vår lilla villa i stan. Det känns så härligt! Vi har haft det helt underbart på paradisön men att komma hem till vår vackra lilla villa känns helt underbart! 
 
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner!
Jag fullomligt älskar kontrasterna i mitt liv...två veckor på paradisön utan el, wifi och rinnande vatten - så härligt och avslappnande men att sen komma hem till vår lilla villa som är nystädad (tack rut) och vårt vackra nyreonverade kök...å på det ha rinnande vatten, en dusch...toa med spolknapp å sen wifi på det - känns underbart!! Nu är jag tillbaka i verkligeheten igen, jag lovar att bloggandet kommer bli bättre och jag ser verkligen fram emot att titta in till alla er, läsa era bloggar och se vad ni haft för er under dessa två veckor! 
 
 
Borta är bra men hemma är verkligen BÄST!! 
 
 
Anyway - Nu mellanlandar vi här hemma i några dagar innan vi sen ska vidare på fler semester äventyr...tänk att jag har ytterligare 2,5 vekors ledighet kvar! Så skönt! Nu blir det film och bubbel...sen en lång skön dusch innan sängen...vår sköna säng! UNDERBART!!
 
 
Tjingeling så länge! 
 
 
 
#1 - Mirre

Ja ibland behöver man kontrasterna för att uppskatta det man har åt båda hållen =D

Skönt att komma hem

Svar: JA helt klart!
AngelicasVärld

#2 - Netti

Sådana kontraster är verkligen härligt och det behöver man ibland! :-D

Svar: Ja verkligen!
AngelicasVärld

#3 - LillEmmish

åh va härligt =)
/Emmish

Svar: JA helt klart!
AngelicasVärld

#4 - Karin O

Visst är det skönt att komma hem:)

Svar: Ja så skönt! Borta bra men hemma bäst!
AngelicasVärld

#5 - Vajb

Härligt! :)

Svar: YES!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!