Gladiators...

Lördagkväll...nu hoppar vi i mjukisarna, ställer fram lördagssnarret, bäddar ner oss i soffan och drar på Gladiatorerna på tv! Ett skönt avslut på denna dag! 
 
Todeloo Bloggisar!! 
Hoppas att ni haft en skön dag och att ni får en härlig kväll! Vi ska som sagt lördagsmysa med snarr och Gladiatorerna på Tv...vad ska ni göra? Blir det soffhäng för er med?
 
Imorgon ska Theodore iväg med scouterna och bada, Olliwer har fotbollsträning, det ska storhandlas inför den kommande veckan, jag och Tomas tänkte försöka hinna med ett pass på gymmet så vi har en full dag framför oss...så att bädda ner sig i soffan nu känns riktigt skönt. Vi får passa på att vila upp oss och mysa när det går! 
 
Ta hand om er vänner så syns vi imorgon igen!
Todeloo så länge!
 
 
#1 - Cornelia

Vad härligt det låter! Jag spenderade kvällen i pulkabacken med ett par kompisar, sedan har jag mest slöat hemma.. Mys!

Svar: Låter riktigt skönt! Hoppas du får en fab söndag!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!