Friday and Home office!

Idag jobbas det hemifrån – så skönt! Det är verkligen härligt att kunna sitta hemma med laptopen i knät och jobba undan dagens alla ”ToDos”. Morgonen började på ett härligt sätt med tända ljus och en stoooor kopp kaffe framför Nyhetsmorgon...

 

 Todeloo sweeties!

Barnen har kommit iväg till skolan, utanför ligger om än liiite snö och solen...ja den syns tyvärr inte till…huset är sådär tyst och det enda som hörs är knapprandet från mina naglar mot tangenterna på datorn…en mysig morgon. Det här med att jobba hemifrån är helt lovely! Lugnt och skönt...känns riktigt härligt!

 

Nu är iaf kaffe koppen uppdrucken och jag har förflyttat mig från soffan till köksbordet för att dra igång dagens "ToDos"!

 

 
Förutom jobb så ska jag idag iväg på lite härlig fredagsträning på lunchen och sen i eftermiddag har jag en nageltid…ska bli så skönt att gå iväg och få dom fixade! Lite egentid och vardagslyx! Ikväll blir det som alltid fredagsmys med finaste familjen…ett perfekt avslut på denna arbetsvecka.

 

Ja, det är iaf min plan för dagen…jobb, träning, naglar och sen fredagsmys med mina finsate…

 

Bloggisar - vad har ni för planer för denna fredag?

 

#1 - Amanda CL

åh underbar kopp <3 och fin bukett :)

Svar: Mmmm koppen är helt lovley! Jag älskar den!Hoppas du får en härlig lördag!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!