A beauty in white

 
 
 

När jag var på gymmet här om dagen så gick jag in på Lager157 som ligger vägg i vägg för att se om det fanns nått kul nytt som kunde pigga upp lite. Dom har mycket fina kläder en hel del nytt i SS15 kollektionen, massor av fint till barnen (som inte behöver nått nytt  tyvärr) men jag fick iaf med mig en fin vit collage tröja…riktigt nöjd faktiskt...jag invigde den igår när jag satt hemma och jobbade!

 

Casual men ändå lite snygg-snygg – PERFEKT!

 

Ni hittar tröjan HÄR till pangpriset 150 kr! 
Ett kap enligt mig!

 

 

 

 Tomas har precis åkt iväg med Mikaela på Friidrottsträning, Olliwer har fotbollsträning, Mikaela ska iväg på kalas, jag och Tomas tänkte försöka hinna träna...så det är nog dags att svepa det där resterna av morgonkaffet och dra igång denna lördag! Det är fullfart i vår lilla villa as always!

En härlig lördag önskar jag dig! 

 

 

 

 

#1 - Ida

Så snygg!

Svar: Ja visst är den!! En ny favvo!Hoppas du får en fab söndag!
AngelicasVärld

#2 - MADDISENJ.SE

Tack så mycket! Åh den tröjan var grymt snygg!!

Svar: TACK - jag gillar den skarpt! Hoppas du får en härlig söndag!
AngelicasVärld

#3 - JUNITJEJ

Vilken fin tröja!

Svar: TACK! Jag gillar den verkligen! Ett kap!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!