The last One...

Då var sista åket gjort...känns lite vemodigt och trist !! 

Hello sweeties
Då var skidorna parkerade för denna gång men vi är sååå nöjda och glada över denna vecka! Det är ju verkligen sååå härligt att få umgås på detta sätt med barnen i en hel vecka! 

Efter dagens sista åk gick barnen ut och lekte i snön, jag och Tomasföljde med med kameran i högsta hugg...sååå mysigt att se dom ha det så roligt tillsammans!

Ja mamman hade lite kul i snön hon med !!
Anyway vänner - nu blir det en härlig bastu, god middag och sen Mellon på Tv! Ett perfekt avslut på denna underbara vecka! Imorgon vänder bilen hem mot storstaden igen!When life just happenIbland behöver man stanna upp…reflektera…njuta av nuet…njuta av allt vackert man får vara med om. Jag är enormt tacksam för det liv jag lever, för min fin-fina familj och all den kärlek dom ger mig…tacksam för våra underbara, vackra och snälla barn…tacksam för denna härliga skidsemestet...tacksam för livet!

 

TACKSAM helt enkelt !


Nu laddar vi för en härlig sista dag i backen !!


 
 

Friday night !!

Fredagkväll...snarret är framplockat och vi är bänkade i soffan inför premiären av Let's Dance!! 

Tjingeling vänner!!
Vi har haft en skön dag i backen, mindre blåst idag men fortfarande mycket dimma...tyvärr!! Solen visade sig dock precis när liftarna stängde efter vårt sista åk...typiskt!! Vi fick dock se ett vackert skådespel när solen gick ner backen bergstopparna, miljön här är ju bara för vacker !! 

Imorgon är det vår sista dag här...känns lite vemodigt...


Five Things...

Godmorgon vänner...vi börjar denna dag med fem härliga saker från dessa härliga dagar !!

Vackra vyer och underbar natur...loving it!!


 


 
 
Varm choklad med grädde, marschmallows och farmors bullar...ett måste i fjällen iaf om man är 9,10 och 11 år gamla!! 


 
 


 
Jag och min vackra underbara make firade 2-årig bröllopsdag i måndags...självklart så firades det med bubbel som låg på kylning i snön !! 
 
Underställsmys i matchande strumpor med rödrosiga kinder efter en dag i backen...det kan ju inte bli mer underbart! 
 
 
 

Snöbus på kvällskvisten...barnen verkligen älskar detta och vi får slita in dem!Anyway - Utanför vräker snön ner så vi tar en lugn morgon med smarrig frukost och Nyhetsmorgon på tv innan vi hoppar i understället och beger oss ut!
Afterski

Torsdagkväll och vi kryper upp i soffan efter en skön bastu och en smarrig middag...lovely!

Tjingeling vänner !!
Vilken dag det var idag...förmiddagen bjöd å nypistade backar och härlig skidåkning...riktigt mysigt då solen till och med tittade fram då och då. Efter en lunch i stugan (samtidigt som tjejerna körde stafetten sååå bra gjort att ta ett silver !!!) så begav vi oss ut igen men då hade blåste från hell börjat och tjockan hade dragit in över fjället. Det blåste så mycket att sittliftarna hade stängt...helt galet!!! Det blev iaf några åk innan vi körde hem och lämnade skidorna i skidboden, hoppade ur pjäxorna och gick bort till afterskin istället! 

Trots blåst och dimma så vart det en skön dag...nu får vi hoppas på lite bättre väder imorgon!!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!