Page 364 of 365

 
 
 
 
 
 
Då var den här...dag 364 av 365...dagen innan nyårsafton. Tänk att det gått ett år till, jag tycker verkligen att tiden har gått så fort! Detta år har varit underbart på många sätt - så mycket har hänt och vi har gjort så mycket roligt! Men mer om det senare. 
 
 
Onsdag, idag ska vi iväg och handla lite inför nyårsmiddagen imorgon. Det vankas smarrig trerätters, en vacker dukning, fina krispiga snittisar och massor av gott bubbel - precis så som det ska vara på nyår! Ja å pajetter...det ska vara paljetter och blingbling på nyårsafton eller vad säger ni? Lite så där extra festligt!
 
 
 
Nä vänner nu ska jag och skruttan ta oss iväg vi ska ut å stångas med alla andra som ska shoppa inför nyårsafton! Mat ska handlas (TACK för alla tips i gårdagens inlägg), bubblet ligger redan på kylning men snittisarna ska vara fräscha och krispiga så dom ska även plockas upp. Nä nu har jag inte tid med er längre! Mycket som ska hinna med denna 364:e dagen på året!
 
Tjingeling så länge!
#1 - Eva`s blogg

Ja det finns en del att fixa även om man inte skall ha nån stor fest så vill man ha det lilla extra :) shoppa i lugn takt o ha en bra dag kramen

Svar: ja så är det helt klart!
AngelicasVärld

#2 - Home2tiny

Glitter och glamour är ett måste på nyår... Och bubbel såklart. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År. Kramisar Tina

Svar: Ja eller hur!
AngelicasVärld

#3 - Malin

Tack for paminnelsen, jag maste ju lagga bubblet pa kylning hemma, jag med. :) Det hade jag helt glomt.

Svar: Ja det måste du ju göra!!
AngelicasVärld

#4 - Netti Starby

Självklart ska det vara glitter och glamour på nyårsafton! :-D Kram

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!