Nyårsbuketten är på plats

Då var kylen full av godsaker, vita duken är på bordet, bubblet ligger på kylning och nya snittisarna är på plats - vi är redo för morgondagen! Redo för nyårsfirande!
 
 
 
 
 
 
 
Tjingeling vänner!
I sann "Angelica-anda" så vart det lite härliga spretiga buketter på bordet till nyårsmiddagen imorgon. I klong vasen blandas blåbärsris med vita rosor, blå anemoner och tistel...så vackert! Anemoner är ju bara för vackra å den här färgen är helt fantastisk! Så nyårsfärgerna på bordet går nu i vitt, liiiite grönt, svart och blått...till det vackra ljusstakar i mässing - enkelt klassiskt och perfekt hemma i vår lilla villa! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sjävlklart så kunde jag inte hålla mig från att plocka upp lite tulpaner också då herrn på torget sålde tre stora buntar tulpaner för 100 kr! Tillsammans med lite blåbärsris så vart även det en vacker bukett. Det är nått speciellt med tulpaner...älskar dem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vänner är ni redo för nyårsfirandet? Har ni koll på meny, dukning, kläder och bubbel?? Jag har faktiskt provdukat bordet, valt vckert porslin och strukit våra fina vita servetter...sen så har jag lagt fram nyårskläder och smycken så nu är vi redo för morgondagen redo för nyårsfirande !! 
 
 
 
 
#1 - Ulrica

Jag har noll koll, det enda jag inhandlat är champagnen, men det ordnar sig nog :). Tulpaner blir det i alla fall, DET är jag säker på, för det är nästan det finaste jag vet i blomväg!

Gott Nytt År, vännen! Jag ser fram emot att följa dig även nästa år :).
KRAM

Svar: Ja tulpaner är för härliga!
AngelicasVärld

#2 - Maria at inredningsvis

Vilken vacker lykta :) GOTT NYTT ÅR på dig!

LOVE M

Svar: TACK snälla, det är en favvo!
AngelicasVärld

#3 - Karin O

MEN vilken fin bukett och vad fint du gjort:)

Svar: Haha jag förstår, hur gamla är dina barn? Skulle nog dock nästan kunna åka dit själv och klättra utan barn för det var så kul;)

GOTT NYTT ÅR!
Kram

Svar: TACK snälla!!
Gott nytt år!!
AngelicasVärld

#4 - Angus

Snyggt!
och vasen! Älskarn

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#5 - Lena - Gott för själen

Det där kommer att bli toppen! Så vackert! Här har jag inte direkt förberett allt riktigt ännu. Räknar med att hinna på förmiddagen.

Kram Lena

Svar: ja säkert!!
Gott nytt år!
AngelicasVärld

#6 - Madeleine

Tulpaner är så fint!

Svar: ja visst är dom!
AngelicasVärld

#7 - Ekenäsliv

Just love it!
Har köpt lite tulpaner hem, annars är vi bortbjudna i år... Ska bli så skönt att sätta sig vid ett dukat bord ska jag erkänna :))
Gott Nytt ÅR!
Kram Anna

Svar: Ja det förstår jag!
Gott nytt år!
AngelicasVärld

#8 - sarah

Åh tack .. fina blommor

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#9 - Clara

Så vårfint och vackert!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#10 - Felicia - Everyday / Fashion / Modeling

Åh vad fint!:)

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#11 - Helen

Åhh vad vackert! Hoppas ni får en härlig kväll. Vi ska av till vänner :)

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!