REA - TIPS

 
 
 
 
Under 24 timmar kör Nordicfeel en kampanj där du får 3 för 2 på Isabella "Blondinbella" Löwengrips skönhetsserie LCC. Passa på att klicka hem några härliga produkter inför hösten om du dessutom uppger NYSTART i kassan så får du 10% rabatt på hela Nordicfeel vilket endast gäller idag, så nu har ni verkligen chansen att bunkra upp med både parfym, smink och skönhet inför hösten!
 
 
Perfekt ju - jag ska minsann bunkra upp lite inför hösten!
 
 
 
Inlägget inehåller Affiliatelänkar
#1 - Emelie

Sv: Ja det blev verligen otroligt gott ^^ Svamprisotto är verkligen den bästa formen av risotto tycker jag! Testa mitt recept nästa gång vetta ;) (pröva det jag länkat som jag gjort innan för det är snäppet godare.)

Kram<3

Svar: Då ska jag kolla in det - TACK för tipset!
AngelicasVärld

#2 - Netti

Ja just det detta erbjudande såg jag tidigare idag! Kram

Svar: Ja vist var det bra!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!