Måndagsträning - DONE !!

Måndag kväll och veckans första dag är snart till enda….barnen är nattade och vi ska slå oss ner i soffan och titta på ”Victoria Secret Swim Special 2015”. Jag gillar deras modevisningar, så härliga, glada och vackra men idag får vi följa med när dom fotar för badräkts numret i SportsIlustrated!! 

 

 

 

 

 

 

Godkväll Bloggisar!

En dag på kontoret är avklarad, måndagsträningen är gjord och vi har kickat igång denna vecka på ett härligt sätt! Så skönt att börja med träning på måndagen, ta tag i veckan på ett bra sätt! Idag vart det en skön runda i spåret för mig (Tomas tog en tur med racern) och sen lite styrka ute på gräsmattan – perfekt en sensommarkväll som denna! Kan berätta att i öronen denna rundan så var senate avsnittet av BloggBusiness - har ni inte lyssnat på den Podden - DO IT!! Grymt bra, speciellt för oss Bloggare! Linda Hörnfeldt som är grundare av Better Bloggers intervjuar olika bloggare om hur dom kommit dit dom är, hur dom tjänar pengar på bloggandet och hur dom ser på detta med bloggar - så bra!

 

Hur är det med er vänner - har ni fått en bra start på veckan? 

 

 

 

 

 

Nä vänner, soffan och Victoria Secret hägrar!

Tjingeling så länge!

 

 

#1 - Netti

Vilken härlig start på veckan fina du! Kram

Svar: JA så skön start!
AngelicasVärld

#2 - Ellinor Brockman

Vad duktig du är som kämpar och håller igång - hejja dig!
Jag hoppas min förkylning släpper snart så jag kan få träna lite igen! :) KRAM!

Svar: TACK vännen - jag försöker!
Hoppas du piggar på dig snart!
AngelicasVärld

#3 - Cecilia

Älskar Better bloggers, bästa mentorstället.

Sv: Ja alltid trist när man måste returnera. Å andra sidan så är det ju några tusen ordrar som plockad så det är ju inte så konstigt att det blir fel någon gång ibland

Kram

Svar: Ja eller hur!! Så bra!
AngelicasVärld

#4 - Lena - Gott för själen

Ännu ett bra pod-tips. Tack! Jadå, veckan har startat bra. Vi lyckades få till en bokning av hotellweekend i Sthlm i november. Då står trevligheter på schemat!

Kram Lena

Svar: Kul att du gillade det!!
AngelicasVärld

#5 - Åsa

Bästa starten på veckan!

Svar: JA helt klart!
AngelicasVärld

#6 - Sofia

Vad härligt!

Svar: JA helt klart!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!