Irländaren

Lördagmorgon, solen skiner och livet känns sådär härligt som det bra kan göra på en lördagmorgon när man har en hel lång helg framför sig.

 
 

 

 

 

 

Tjingeling vänner

Efter en skön sovmorgon, en god frukost med tillhörande kaffe ute på altanen så är vi nu redo för en härlig lördag! Planen för denna dag är faktiskt en så rolig golftävling på vår hemmabana en partävling, Irish Greensome å självklart ska man vara klädd i Irländska färger (svart, vitt, grönt och orange) så outfiten i vårt lag blir som följer, jag i svart kjol, grön piké med vitt skärp, Tomas i vita byxor, orange piké och svart skärp.

 

PERFEKT!

 

För er som inte vet var Irish Greensome är så kan jag berätta att det är en partävling som är en  form av Greensome  dvs båda spelarna i laget slår ut från sitt tee och paret väljer sedan vilken boll de vill fortsätta spela på  men på alla par 4- och par 5-hål, slås ett slag till på partnerns boll – därefter väljer man vilken boll man vill fortsätta att ha i spel. Så det ska bli så roligt!!

 

Sen efter tävlingen så är det gemensam middag och prisutdelning i vår golfrestaurang…så vänner håll tummarna nu att vi får gå fram på middagen å hämta pris!!

 

Nä nu har jag inte tid med er längre…det är dags att hoppa i gplfkläderna å packa sig iväg mot banan – kanonstart kl 13:30!!

 

 

 

BTW - jag såg att mitt inlägg där jag listar 10 tips för att lyckas med din blogg ligger på startsidan för Blogg.se...har du misst det inlägget så hittar du det här!

 

 
 
 

 

#1 - Madeleine

Vilken härlig dag ni får på golfbanan!

Svar: JA det var riktigt härligt!
AngelicasVärld

#2 - Ylva

En solig lördag är inte fyskam! :) Hoppas du får en bra helg!

Svar: Nä så härligt!
AngelicasVärld

#3 - N

Kul att vara med på startsidan!

Svar: Ja riktigt roligt!
AngelicasVärld

#4 - ℒifestyle ℬy Tina

Grattis till startsidan! :)

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#5 - Helen

Hoppas din dag varit så kalasbra som du tänkt dej:)) är säker på att ni va snyggast på golfbanan. Ja Grattis till "framsidan" på blogg.se kul:)) kram

Svar: TACK vännen!
AngelicasVärld

#6 - Jenny

Vad roligt! Grattis :)

Svar: JA så kul även om golfen gick sådär!
AngelicasVärld

#7 - Sofie Hallgren

Vilken fin frukost! :)

Svar: Ja å smarrig!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!