Att ladda inför ny vecka

Söndagkväll och vi har bänkat oss framför Kristallen…jag tycker att det är en bra gala. Jag hoppas verkligen att Parneviks plockar hem lite priser! Jag älskade verkligen det programmet å blev så glad när jag hörde att det skulle komma en ny säsong närmare jul! Stoor like på det! Mia Parnevik är ju för underbar!! Styr familjen med järnhand, massor med kärlek och skratt - precis så som det ska vara!

 

 
 
 

 

 

Godkväll vänner

I mjukisar, med en skön ansiktsmask in smetad i ansiktet, massa tända ljus och en stooor kopp te (godaste Studio 54 från NK) sitter jag nu ihop kurad i mitt hörn av soffan…så skönt att landa lite inför den kommande veckan.

 

I vanlig ordning har jag och Tomas gått igenom veckan, vi vet vem som ska köra vilket barn till vilken aktivitet å när. Maten för veckan är planerad och handlad så imorgon är det bara att galsa - köra måndag och ny vecka. Efter en skön helg så är jag laddad inför den kommande veckan, jag VET att den kommer bli bra! Känns skönt att ha den inställningen redan på söndagkvällen, ingen jobbångest här inte å det känns så skönt! 

 

 

 
 
 

Nä vänner - nu har jag inte tid med er längre, jag ska återgå till min tekopp och bara vara lite!

 

 

#1 - Lena - Gott för själen

Ja, visst var Parneviks bra! Tokgillade serien. Helt egen stil på produktion. Längtar tills nästa säsong kommer. Sitter också framför galan nu och väntar på flera Parnevikspriser.

Kram Lena

Svar: Ja så bra! ÄLSKADE den!!!
AngelicasVärld

#2 - Mirre

Tyckte också om Parneviks =D

Svar: JA visst var den serien bra! Längtar till nästa säsong!
AngelicasVärld

#3 - Kristin/onlyfemale

Mysigt! Det blev som du hoppats på, de fick ju flera priser. Kul! Har faktiskt aldrig sett ett enda program men blev bra sugen nu. Hon verkar ju riktigt härlig!

Kram

Svar: JA så bra!! Hon är underbar - kolla på tv3 play tror dom ligger kvar där!
AngelicasVärld

#4 - C

The candleholder and vase are too cute. :))

Svar: I know - love them!
AngelicasVärld

#5 - Isabella

vilka fina detaljbilder!
Kul att du också varit i barca, åker gärna tillbaka :D Kram

Svar: Kul att du gillade dem!!
Ja barca är en UNDERBAR stad!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!