Måndagsträning - DONE !!

Måndag kväll och veckans första dag är snart till enda….barnen är nattade och vi ska slå oss ner i soffan och titta på ”Victoria Secret Swim Special 2015”. Jag gillar deras modevisningar, så härliga, glada och vackra men idag får vi följa med när dom fotar för badräkts numret i SportsIlustrated!! 

 

 

 

 

 

 

Godkväll Bloggisar!

En dag på kontoret är avklarad, måndagsträningen är gjord och vi har kickat igång denna vecka på ett härligt sätt! Så skönt att börja med träning på måndagen, ta tag i veckan på ett bra sätt! Idag vart det en skön runda i spåret för mig (Tomas tog en tur med racern) och sen lite styrka ute på gräsmattan – perfekt en sensommarkväll som denna! Kan berätta att i öronen denna rundan så var senate avsnittet av BloggBusiness - har ni inte lyssnat på den Podden - DO IT!! Grymt bra, speciellt för oss Bloggare! Linda Hörnfeldt som är grundare av Better Bloggers intervjuar olika bloggare om hur dom kommit dit dom är, hur dom tjänar pengar på bloggandet och hur dom ser på detta med bloggar - så bra!

 

Hur är det med er vänner - har ni fått en bra start på veckan? 

 

 

 

 

 

Nä vänner, soffan och Victoria Secret hägrar!

Tjingeling så länge!

 

 

Den perfekta höstkappan

Hösten närmar sig med stormsteg å jag är så sugen på att uppdatera garderoben med en ny höstkappa – tittade runt inne på Zalando å dessa föll mig helt klart i smaken. Älskar modet med de stora kragarna – så jäkla snyggt! Gillade speciellt nr 3 och nr 5 – så det får nog bli ett klick – eller vad säger ni?
 
 

 

 

 

1. 2. 3. 4. 5.

 

 

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Måndagspepp !

Då var det måndag igen, ny vecka och nya tag! Efter en underbar helg med alla mina finingar där vi fått till lite lagom med träning, goda middagar och massor med mys tillsammans - så är jag fylld med energi och redo för en ny vecka!

 

Jag laddar verkligen batterierna under helgen…njuter av tiden med de bästa jag har.


  

 

God morgon vänner!

Hoppas att ni haft en skön helg och att även ni fått samla på er lite härliga goda energier så ni orkar denna arbetsvecka! Måndag och denna vecka hoppas jag blir precis lika givande som förra – jag hoppas på härliga möten, bra träning, goda samtal och tid med familjen.

 

Vänner - Nu ska jag fånga måndagen, som det så fint heter, ta min stora kopp latte och åka mot kontoret!

 

Hej veckostart – nu kör vi!

Att ladda inför ny vecka

Söndagkväll och vi har bänkat oss framför Kristallen…jag tycker att det är en bra gala. Jag hoppas verkligen att Parneviks plockar hem lite priser! Jag älskade verkligen det programmet å blev så glad när jag hörde att det skulle komma en ny säsong närmare jul! Stoor like på det! Mia Parnevik är ju för underbar!! Styr familjen med järnhand, massor med kärlek och skratt - precis så som det ska vara!

 

 
 
 

 

 

Godkväll vänner

I mjukisar, med en skön ansiktsmask in smetad i ansiktet, massa tända ljus och en stooor kopp te (godaste Studio 54 från NK) sitter jag nu ihop kurad i mitt hörn av soffan…så skönt att landa lite inför den kommande veckan.

 

I vanlig ordning har jag och Tomas gått igenom veckan, vi vet vem som ska köra vilket barn till vilken aktivitet å när. Maten för veckan är planerad och handlad så imorgon är det bara att galsa - köra måndag och ny vecka. Efter en skön helg så är jag laddad inför den kommande veckan, jag VET att den kommer bli bra! Känns skönt att ha den inställningen redan på söndagkvällen, ingen jobbångest här inte å det känns så skönt! 

 

 

 
 
 

Nä vänner - nu har jag inte tid med er längre, jag ska återgå till min tekopp och bara vara lite!

 

 

REA - TIPS

 
 
 
 
Under 24 timmar kör Nordicfeel en kampanj där du får 3 för 2 på Isabella "Blondinbella" Löwengrips skönhetsserie LCC. Passa på att klicka hem några härliga produkter inför hösten om du dessutom uppger NYSTART i kassan så får du 10% rabatt på hela Nordicfeel vilket endast gäller idag, så nu har ni verkligen chansen att bunkra upp med både parfym, smink och skönhet inför hösten!
 
 
Perfekt ju - jag ska minsann bunkra upp lite inför hösten!
 
 
 
Inlägget inehåller Affiliatelänkar
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!