Laundry

Tisdag och äntligen är vår nya tvättmaskin installerad…vi har ju varit utan i över en vecka nu så det börjar bli fullt i tvättkorgen! Som tur är har denna vackra sak större kapacitet och kan ta mer tvätt än vår gamla antika så vi är nog snart i fas igen! Godkväll finingar!

Tisdagkväll, Olliwer har varit iväg på fotbollsträning och i vanlig ordning passade jag på att ta en ordentlig sväng i spåret undertiden…så skönt att kunna träna samtidigt. Många pratar om att man inte har tid att träna…men jag anser att det bara handlar om planering! Jag behöver inte sitta och titta på varje träning som Olliwer har. Sen så träffas killarna 15 minuter innan träningen startar och om jag sticker iväg då – tar en runda på 45 minuter så hinner jag ändå se 30 minuter av hans träning – så planering är mitt tipps!

 

Nu har barnen kommit i säng, jag och Tomas har gosat ner oss i soffan under filten och är nästan lite små lycklliga att höra surrandet från tvättmaskinen som snurrar...hur gjorde man innan tvättmaskin?? En vecka utan är MAX vad vi klarar av...tvättkorgen svämmar över!

 
Ta hand om er vänner! 

#1 - Carolina Willig

Kan förstå att tvätten pockas på... Här hade vi nog inte klarat en dag knappt ;-)

Svar: ja galet hur mycket tvätt det blir när man är 5 i familjen!
AngelicasVärld

#2 - Cornelia

Haha, lycka! Och så fint arrangemang med ljusen! :)

Svar: TACK!! hoppas du får en härlig dag!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!