Tuesday

God morgon alla fina bloggisar!!
Tisdagmorgon! 
How lovely!!
 
 
 
 
Vilken underbar dag och kväll det var igår!
Jag var ju som ni kan läsa om här på nätverksträff med ett gäng PowerKvinor igår...
Så inspirerande samtal och en så bra föreläsning av Johanna Kjellberg...tog med mig bla en sak hon sa: Framgång är en fråga om inställning...och hårt arbete!! 
 
En annan toppen sak med gårdagen var ju att min fina make äntligen kom hem från sin jobbresa !! Förstå vilken toppen dag...först en massa inspirerande möten med massa kloka, vackra och kunniga kvinnor sen få kramas med min make som jag saknat så mycket!! En toppen måndag helt enkelt!! 
 
Tyvärr har jag inga bilder från gårdagen då jag tog inte med systemkameran på nätverksträffen...i vissa situationer (som igår) så passar det inte att hiva fram systemkameran helt enkelt.
 
 
Anyway, då kör vi tisdag! 
Ny dag!
 
LOVELY
 
 
Jag gick med sånna lätta steg till jobbet idag...kännde mig fylld med ny energi! Härligt! Gud vad viktigt det är att se till att man får sån här inspiration för att orka jobba vidare, orka vara en bra ledare och chef! 
 
Tisdag - let's do this!
 
 
 
Jag måste även passa på att tacka er fina bloggisar!!
 
Trafiken hit till min värld..min lilla del av cyberspace...har ökat massor och det är ju verkligen super kul! Vill bara passa på att tacka er finingar som tittar in här!! Det är så kul att läsa era kommentarer!! 
TACK!!
 
 
#1 - Christine&Paris

Åh sådana event är så härliga. När man känner som att man blir inspirerad och motiverad. Plus att det är fantastiskt att träffa framgångsrika människor!

Svar: Helt klart!! Längtar redan till nästa gång!!
AngelicasVärld

#2 - Annsoh

Jätte fin blogg!! :)

Svar: Tack snälla du!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!