Time to network...

Idag ska jag iväg och träffa flera inspirerande powerkvinnor...det ska bli så härligt!
 
 
 
 
Tjingeling bloggisar!
Måndag, solen skiner och det är sånt där vackert höstväder...underbar start på denna vecka! Idag jobbar jag hemmifrån fram till lunch då jag ska ivag på en inspirerande nätverksträff med ett gäng powerkvinnor!
 
 
Så härligt!
 
Det är underbart att kunna vara en del av ett nätverk med sånna Powerkvinnor, att få byta erfarenheter, diskutera ledarskap och karriär. 
 
Idag ska vi få en föreläsning i ledarskap av Johanna Kjellberg som är CIO på Gant Thornton (hon var tidigare CIO på både Axstores och KappAhl) Johanna vann även priset Årets CIO 2010 så det är en riktig powerkvinna som ska föreläsa för oss! Det ska verkligen bli så inspirerande. När föreläsnigen är över så blir det middag och drinkar med alla dessa inspirerande kvinnor.
 
En super bra start på denna vecka!
 
 
 


 
Idag inviger jag mina fina stövlar (Johnny Bulls) och till det har jag en vacker stickad poloklänning från L'ecole, trench Tiger of Sweden, Halsduk By Malene Birger, Väska Neverfull Louis Vuitton och smycken från Efva attling, Edblad, Michael Kors och Marc Jacobs
 
 
 
 
 
#1 - Jennie

Ha så roligt!För det verkar inspirerande!

Svar: Det var verkligen enormt inspirerande!!
AngelicasVärld

#2 - Cecilia Andersson

åh vad roligt! hoppas du blir skönt boostade!
jäkla snygga pjucks måste jag också tillägga.

Svar: Tack!!! Å bostad vart jag !
AngelicasVärld

#3 - MADDISENJ.SE

Så snyggt!!

Svar: Tack!
AngelicasVärld

#4 - Sandra

Dina stövlar är verkligen grymt snygga! Låter som en riktigt inspirerande och energigivande dag att få tillbringa den ihop med en massa powerkvinnor :)

Svar: Tack...dagen var underbar!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!