Lifesavers

Hösten är här och med den en torrare luft…inte alltid det bästa för vår hud..

 

 

Hej bloggisar!

Jag får alltid lite torrare hud så här på hösten, det är som att höstluften är mycket torrare och den gör framförallt mina händer torra samt läppar nariga.

 

Jag har några riktiga lifesavers i min necessär som jag bär med mig överallt!

 


 

Almond Hand and Nail Cream - The Body Shop

En super skön handkräm som går lätt in i huden och lämnar en svag doft av mandel efter sig. Jag smörjer in mig flera gånger om dagen så här på hösten då jag verkligen hatar att känna mig torr om händerna.

 

Organic Lip Balm - Naked Lips

Ett helt organiskt läppsyl som är mjukt smidigt och ljuvligt på läpparna!

 

Eight Hour Cream – Elizabeth Arden

Min mirakel kräm som jag använder till ALLT! Smörja nagelband, torra läppar, utslag, insektsbett…ja allt! Den är verkligen super! När jag gjort min kvällsrutin och ansiktet är rent och återfuktat avslutar jag alltid med lite Eight Hour Creme på läpparna för att återfukta ordentligt under natten.

 

 

 

 

Ja det var nog mina super tips att ha i handväskan…ta hand om er vänner!

 

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!