Dinner and tuesday thoughts...

Är inte tisdag en super trist dag?
Tisdagen hamnar liksom mitt i mellan...måndag är ny vecka och nya tag, onsdag mitt i veckan och fullfart mot helgen torsdag är dagen innan fredag och fredag är ju fredag...tisdag är helt enkelt en mittimellan dag! En ganska trist dag faktiskt!

 
 


 
Tjingeling bloggisar
Jag tänkte dela med mig av en "Kajsa varg" inspirerad tisdagsmiddag från vår lilla villa. Denna vecka är inte lika välplanerad som veckorna brukar vara här hemma...Tomas har varit på resande fot, jag har varit själv med barnen och så var ju även jag borta igår kväll...det har varit mycket annat helt enkelt.
 
Detta gjorde iaf att jag inte har gjort någon matlista, jag har inte heller varit och storhandlat...så idag fick jag koka soppa på en spik...eller kanske lite mer röra ihop det vi har hemma.
 
I skåpen fanns en Dolmio pastasås, lite chorizo, bacon, och lök...så det fick helt enkelt bli en pastasås och pasta till det! 
 
Som barnen har mumsat!
 
Dom tyckte det var sååååå gott! Känns kul att kunna laga middag på det man har hemma och ändå få lovord...men å andra sidan så är pasta och korv ganska säkra kort här hemma :-) 
 
 
Hur gör ni vänner? Planerar ni era inköp? Gör matlistor och storhandlar? Jag brukar ju som sagt göra det men denna veckan det bli ett undantag...ibland får man inte ihop allt och då är det ok att låta det bli som det blir...ibland blir det faktiskt bättre än väntat då!
 
Tjingeling vänner!
 
 
 
#1 - Sandra

Men åh, det ser ju helt fantastiskt gott ut!

Svar: Tack...det vart lyckat trots att det blev en "slängihop" middag.
AngelicasVärld

#2 - Jennie

Ser smarrigt gott ut!Ja jag skriver ner middagar för en vecka och storhandlar så jag har allt hemma.BTW så hatar jag att handla ; )

Svar: Jag gillar ju att storhandla, tycker det är ganska skönt att gå på Maxi och plocka ihop allt vi behöver hem...men så vart det inte denna veckan...bara å gilla läget och göra det bästa av situationen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!