It feels like friday night

Torsdagkväll men det känns som fredag…imorgon är det ju dag före röd dag och det betyder halvdag på mitt jobb…jag har istället valt att flexa ut de timmarna och är LEDIG så vi kör på lite fredagsmys med mängder av tända ljus här hemma.


 

 

Tjingeling bloggisar!

Nu har jag landat i soffan efter dagens träningspass…jag är ju en vanemänniska/periodare när det kommer till träning och just nu så är det friavikter och mycket tung styrka som gäller…så därför klev jag lite utanför min comfort zone idag och körde ett pass Sh’bam…det ni!! Jag på en dansklass!! Jag älskar ju att dansa och rör väl hyfsat på mig på ett dansgolv i en mörk lokal...*skrattar* sen så tränade jag ju 10-dans ett par år som liten...men förkoreograferad "disco-dans" med mängder av steg och kombinationer...svårt men GUD SÅ KUL…så pass kul att jag faktiskt bokat in mig på ett pass imorgon igen! 

 

Nu har jag ju gjort det en gång så då borde det ju vara liiite lättare nästa gång...eller vad tror ni?

 

Anyway...Ibland så behöver man verkligen kliva utanför sin comfort zone…det är sånt man växer av! Nästa ny pass som jag ska prova är Yoga…det är verkligenen nått som är så lite Angelica som det bara kan vara…men ack så nyttigt för min stela och smått trasiga kropp men det får bli en annan gång...imorgon ska jag ju stuffa igen!


 Nä vänner…nu ska jag återgå till la familja och fortsätta”fredagsmyset”.

 

Todeloo så länge!

 

 

#1 - My Fredblad

Gud vad härligt! Blir det samma mys som du hade idag, som i morgon då? ;)

Svar: Klart...fredagsmys två dagar i rad - vilken lyx!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!