Flight attendant?

Gud vad tungt det var att kliva upp och gå till jobbet idag när resten av familjen låg i sina sängar och trynade…ren tortyr skulle jag säga att det kändes som!

 

Todeloo vänner

Torsdag idag…idag väntas jobb, en masas möten och sen lite träning i eftermiddag/kväll…känns som det kan bli en bra dag trots att det var tungt att komma ur sängen i morse.

 

Dagens bloggerska ser ut som en flygvärdinna idag (igen)… Idag i skjorta, scarf, håret i knut och glasögon på näsan…kanske mer skolfröken *skrattar* anyway…vad det än är så är det så jag ser ut idag!

 

Take Care!

 

 

Skjorta – Tailor Store, Scarf – old, Jeans – Zoul skyscraper, Skärp – Tiger of Sweden, Glasögon – Björn Borg, Smycken – Attling, Edblad, Sophie by Sophie och Marc Jacobs

 

 

#1 - linda

de var fint !:D

Svar: TACK!
AngelicasVärld

#2 - Julia

Fint :)

Svar: tack!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!