Happy Halloween

 
Hej alla fina halloween bloggisar!

Är ni redo för alla monster som kommer ikväll??
 
Vi har handlat en massa godis och är redo för anstormningen av barn som ska ut och gå "Bus eller Godis"! Det brukar vara ganska många monster, häxor och zombies som plingar på dörren här i vårt lilla villaområde...lite mysigt tycker jag och så roligt för barnen!!
 
Jag har tänt en massa ljus ute på på trappen, våra egen karvade pumpor lyser fint och stora godisskålen är framplockad så ja - vi är redo! 
 
Happy Halloween på er alla där ute! 
Hoppas ni får en fab kväll!
 
 
 
 

Happiness in a Box

Idag droppade det ner lite lycka i en härligt färglad och "poppig" box i min brevlåda!
 
Tjingeling bloggisar!

Det är alltid lika kul när månadens glossybox droppar ner i brevlådan! Denna gång var alla 5 produkter nått som jag kan tänka mig använda och det gillas!!

 
Boxen innehöll denna gång:
Make up store, Hi Tech Lighter - En krämig produkt som kan användas för att ljusa upp och framhäva delar av ansiktet som tex kindben, under ögonbryn etc.
 
Dax, Alcogel - En alcogel med friskdoft av präon och vita liljor i en bra storlek att den passar i handväskan.
 
Schwarzkopf Professional Beauty Balm - En BB-kräm för håret som skyddar, vårdar, återfuktar, slätar ut och ger lyster åt håret.
 
Me Me Me Cosmetics, Cheek and lip tint - En tint med färg för både kindben och läppar.
 
So Susan, Universal Blush - En Rouge som ger fräsch färg och som anpassar sig efter din hudton.
 
 


 

Todays Likes & Dislikes

 

 Sunshine

Det gråa trista vädret som har varit håller på att ta knäcken på mig! Men en dag som idag när solen skiner och är allt grått och trist bortglömt och jag blir lycklig!

 

Vacay

Höstlovsvecka, hur lovely är inte det! Jag var ledig i måndags och tisdags och är ledig även idag!

 

Wallpaper

Vi har äntligen enats om tapet i hallen och till helgen så ska den komma på plats – wihooo renoverings dags!

 

 

 Dry skinn

Min hud gillar inte detta torra höstvädet…jag smörjer och smörjer men det känns som om det inte är tillräckligt!

 

Darkness

Höstens mörker…det är mysigt och härligt med mörkret och alla ljus och allt mys man kan ha men…att det blir mörkt redan kl 16 är lite jobbigt!

 

Books

Jag har plöjt en del böcker på sista tiden men nu har jag precis läst sista sidan och jag har inget nytt att börja på…tips?

 

 

It feels like friday night

Torsdagkväll men det känns som fredag…imorgon är det ju dag före röd dag och det betyder halvdag på mitt jobb…jag har istället valt att flexa ut de timmarna och är LEDIG så vi kör på lite fredagsmys med mängder av tända ljus här hemma.


 

 

Tjingeling bloggisar!

Nu har jag landat i soffan efter dagens träningspass…jag är ju en vanemänniska/periodare när det kommer till träning och just nu så är det friavikter och mycket tung styrka som gäller…så därför klev jag lite utanför min comfort zone idag och körde ett pass Sh’bam…det ni!! Jag på en dansklass!! Jag älskar ju att dansa och rör väl hyfsat på mig på ett dansgolv i en mörk lokal...*skrattar* sen så tränade jag ju 10-dans ett par år som liten...men förkoreograferad "disco-dans" med mängder av steg och kombinationer...svårt men GUD SÅ KUL…så pass kul att jag faktiskt bokat in mig på ett pass imorgon igen! 

 

Nu har jag ju gjort det en gång så då borde det ju vara liiite lättare nästa gång...eller vad tror ni?

 

Anyway...Ibland så behöver man verkligen kliva utanför sin comfort zone…det är sånt man växer av! Nästa ny pass som jag ska prova är Yoga…det är verkligenen nått som är så lite Angelica som det bara kan vara…men ack så nyttigt för min stela och smått trasiga kropp men det får bli en annan gång...imorgon ska jag ju stuffa igen!


 Nä vänner…nu ska jag återgå till la familja och fortsätta”fredagsmyset”.

 

Todeloo så länge!

 

 

Flight attendant?

Gud vad tungt det var att kliva upp och gå till jobbet idag när resten av familjen låg i sina sängar och trynade…ren tortyr skulle jag säga att det kändes som!

 

Todeloo vänner

Torsdag idag…idag väntas jobb, en masas möten och sen lite träning i eftermiddag/kväll…känns som det kan bli en bra dag trots att det var tungt att komma ur sängen i morse.

 

Dagens bloggerska ser ut som en flygvärdinna idag (igen)… Idag i skjorta, scarf, håret i knut och glasögon på näsan…kanske mer skolfröken *skrattar* anyway…vad det än är så är det så jag ser ut idag!

 

Take Care!

 

 

Skjorta – Tailor Store, Scarf – old, Jeans – Zoul skyscraper, Skärp – Tiger of Sweden, Glasögon – Björn Borg, Smycken – Attling, Edblad, Sophie by Sophie och Marc Jacobs

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!