We're ready

Lördag kväll och den sista ljusstaken har nu kommit på plats…nu är vi redo för morgondagen, redo för första advent...eller vi kom faktiskt på att vi saknade en ljusstake så jag måste iväg och plocka upp den imorgon...men jul har vi ändå!

Känns helt lovely!


 Todeloo sweeties!

Vilken härlig dag jag och skruttan hade ute på Friends Arena idag!

Vår lilla tjej var i himmelen! Massor med hästar, hur mycket hästsaker som helst att shoppa…hon svävade som på små moln! Det var riktigt underbart att se! Sååå mysigt och härligt att bara vara iväg hon och jag...kvalitetstid när den är som bäst! 

 

Nu är jag iaf hemma och Mikaela är tillbaka hemma hos sin mamma då det inte är vår helg med barnen. Jag har precis fått ett glas gott och ska slå mig ner i soffan bredvid min fina make, i högtalarna spelas underbar julmusik och mängder av ljus är tända runt om i huset...så härgligt! Ikväll blir det både "Så mycket bättre" och den underbara filmen "The Holliday"…känns som ett bra avslut på denna dag!

 


Ta hand om er vänner, hoppas ni får en fab kväll!

Tjingeling!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!