Saturday morning

God morgon vänner!

Lördag morgon, lovely!!

 

 

Efter en skön sovmorgon (jag var lite små trött efter gårdagen) så äts det i vanlig ordning en låååång, smarrig frukost med tända ljus. Barnen är hos sina andra föräldrar och jag sitter här med en stor kopp kaffe och bara ta det lugnt...känns skönt! Gårdagens shopping resa till Ullared var toppen…jag kan nu säga att vi faktiskt är KLARA med julklapparna till barnen…känns toppen! Vet att dom kommer bli sååå nöjda och glada!

 

Idag är det lördag och jag och Skruttan iväg på härligheter…vi ska nämligen på Sweden Horse Show i Friends Arena. Hon har verkligen längtat efter att få se denna eftermiddagsmatiné så det ska bli kul att komma iväg bara hon och jag! Vi ska shoppa hästsaker och titta på en härlig show...mysigt!!

 

Annars så har vi inte så många planer för idag – eller jag ska när jag kommer hem ta och plocka upp alla adventsljusstakar så dom är på plats i fönstren imorgon när vi vaknar till första advent!

 

 Take Care !

 

För er som undrar – en del av det som är på brickan i köket är DIY-projekt…brickan var i zink, den sprayades svart, samma med stjärnljusstakarna som tidigare var i betong…nu är en svart och den andra i koppar, Vasen är också sprayad…tejpade och sprayade till lite ränder.

Vart super bra! Så nöjd!

 

 

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!