A Sunday well spent

En myssöndag blev det idag…vi har inte gjort speciellt mång knop idag.

Så härligt! Vi har skrotat runt i raggisar och bara varit…hur underbart är inte det!

 

 

Todeloo sweeties!

Jag har iofs plockat och fixat lite här hemma, varit iväg å handlat lite (bla den där sista adventsljustaken) men allt har varit helt utan måsten…skönt att bara gå runt och skrota. Sen så har vi hunnit dricka lite glögg och lyssna lite på julmusik plocka fixa och försöka få lite jul feeling…även om det är skitväder ute. Jag vill ha snö och några minusgrader…men det kommer säkert! Det gör det ju alltid men frågan är om det hinner komma innan jul.

 

Hoppas att du har en skön första advent och att du fått lite Christmas-feeling!

Det är du värd!

Ta hand om dig och de dina!

 

Nä vänner, nu ska jag återgå till mitt ”göra ingenting”…det blir soffan en bra jul tidning med massa inspo och lite mer glögg…känns som en bra plan så här på första Advent!

 

 Toodels!

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!