DIY - Skrivbordsrenovering

Theodore har haft ett vitt skrivbord med hurts köpt på IKEA. Skrivbordet är snyggt men jag tröttnade lite på björkdetaljerna… Genast började tankarna gå på hur jag ska kunna snygga till detta skrivbord utan att slänga ut det och köpa nytt…

 

• KONTAKTPLAST •

 

Ja det blir kontaktaplast…har sett mycket snyggt där man renoverat gamla möbler med kontaktplast och det har blivit riktigt snyggt!

 

Sagt å gjort… Med lite kontaktplast (även känt som dekorplast) fick skrivbordet sig en liten renovering och björkdetaljerna försvann i ett nafs!

 

• P E R F E K T •

 

Jag är riktigt nöjd!

Tycker att det vart en stor förändring för en liten penning! En rulle kontaktplast kostade 66 kr på Panduro och den räckte till alla lådor!! 

Det gillas!!

 

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!