Framme...

 
 

Nu är vi äntligen framme! 

Paradisön vi är här…


Känns så härligt! En veckas semester...underbart!

 

På bryggan väntade morfar med killarna och självklart 4-hjulingen, barnens favorit…dom ÄLSKAR att få köra den vilket dom gör ofta och väldigt bra…alla tre!

 

Ett av alla härliga sommarminnen barnen kommer få med sig denna sommar är just att få köra 4-hjuling själv (ja någon vuxen sitter alltid på bakom och är redo att rycka in) men att få köra själv, hålla i alla spakarna, att kunna klara av det – det växer våra barn av…det kommer dom komma ihåg när dom blir större…hur morfar lärde dom att köra 4-hjuling.

 

Titta bara på lyckan i deras ansikten på dessa bilder som jag tog under midsommarhelgen när dom turades om att köra…så glada och lyckliga barn!


 

Mammas älskade, älskade ungar…
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!