Life is good

Vi har det toppen här ute på paradis ön...vi njuter till fullo!! 


Barnen leker, badar och  har skoj! Själv har jag storstädat huset och putsat alla fönster så nu är det rent å snyggt...skönt! Nu är det bara å njuta å mysa...precis som det ska vara!

Här kommer några pics från huset här på vår paradisöV A C A T I O N

Nu loggar jag ut i några dagar...får se om jag kanske kan få till nått inlägg någon dag...annars så har jag bara lite semester och är tillbaka om några dagar!

Mmmm semester...vacation...

• L O V E L Y •


Framme...

 
 

Nu är vi äntligen framme! 

Paradisön vi är här…


Känns så härligt! En veckas semester...underbart!

 

På bryggan väntade morfar med killarna och självklart 4-hjulingen, barnens favorit…dom ÄLSKAR att få köra den vilket dom gör ofta och väldigt bra…alla tre!

 

Ett av alla härliga sommarminnen barnen kommer få med sig denna sommar är just att få köra 4-hjuling själv (ja någon vuxen sitter alltid på bakom och är redo att rycka in) men att få köra själv, hålla i alla spakarna, att kunna klara av det – det växer våra barn av…det kommer dom komma ihåg när dom blir större…hur morfar lärde dom att köra 4-hjuling.

 

Titta bara på lyckan i deras ansikten på dessa bilder som jag tog under midsommarhelgen när dom turades om att köra…så glada och lyckliga barn!


 

Mammas älskade, älskade ungar…
Att Åka Båt Ut Ur Stockholm…

 
 

Det finns inte många städer som är så vackra som Stockholm…eller det finns det säkert men jag tycker verkligen att Stockholm med allt sitt vatten är så underbar.

 

Att sen ta båten från Strömkajen ut i skärgården är en upplevelse, att få se Stockholm från vattnet.


Titta bara på dessa bilder…


Som ni säkert förstår sitter jag och Mikaela nu äntligen på båten ut till paradisön där mormor, morfar och småkillarna väntar. Alla som vi längtar så mycket efter...just nu önskar vi bara att båten kunde gå liiite snabbare så att vi får komma fram liiite fortare! 


Packa, Fixa och Dona

 

 

Ja just Packa, Fixa och Dona - det har min dag bestått av!

 

Imorgon åker jag och Mikaela ut till ön så jag har haft lite att stå i! Mat har handlas, kläder har vikts och packas sen så har det fixats och donats här hemma! Men nu är vi redo! Jag och Skruttan är redo för att åka ut till landet och mysa med småkillarna, mormor och morfar!

 

Efter allt fixande idag så ska jag nu slå mig ner i soffan, sätta på Sommarkrysset, ta ett glas bubbel och njuta av att jag faktiskt har semester – i en hel vecka!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!