Lazy days...

Vilka underbara dagar vi har här ute på paradisön!
Vi blandar solande och badande med lite röjande i på tomten, fix med båten och mys med familjen. 
Vi kan inte ha det bättre!

Just nu ligger jag på bryggan i byhamnen och tittar på barnen som badar och hoppar från bryggan...dom är riktiga badtokar alla tre och är mer i vattnet än på land! 

Sunshine

Tidig morgon... 

Idag vaknade vi tidigt, barnen åkte ut med morfar i båten för att titta på sälar.
Mysigt!! 

Efter lite röjande på tomten har vi nu landat nere på klipporna för att sola, bada och mysa!

Detta är verkligen paradiset!! 


New adventures

Nu åker vi på nya äventyr!!

Hej fina bloggisar...!! 
Hoppas allt är bra med er alla och att ni njuter av sommarvärmen!

Nu har vi packat båten och är påväg på nya semesteräventyr!! Nu blir det paradisön i några dagar! Prognosen lovar sol så jag hoppas på en massa sol och bad!Nu blir det iaf ett gott glas på båten medans vi åker över fjärden!Jag vet inte hur mycket bloggande det blir dessa dagar men jag ska nog få till nått inlägga iaf!


Todelooo på er så länge!!Pizza Party

Efter en skön PowerWalk på 6 km är det nu dags att dra igång middagen! Idag fick barnen välja middag å då vart det mammas smarriga hemmagjorda pizza!

• MUMS •

Jag köper alltid Ica Maxis färdiga deg på rulle och lägger på de tillbehör vi känner för.

Idag vart det tomatsås, skinka, bacon, lök, champinjoner, mozzarella och egen odlad oregano...när allt är på så åker pizzan in i ugnen! När pizzan sen är färdig lägger jag på med lite blandsallad, ringlar över lite olivolja och drar några tag med pepparkvarnem så är pizzan klar!

Såååå smarrigt!!

Barnen älskar det och det gör faktiskt vi vuxna med! 

Titta bara hur smarrigt det ser ut!!Nu ska det mumsas pizza!! 
Todelooo så länge!
How to train your dragon

Vilken härlig film!

Barnen hade ju länge pratat om att se Draktränaren 2 så idag när det inte var badväder passade vi på!!Filmen visade sig vara riktigt bra, actionfylld till max och nästan så att man vart lite åksjuk till och från då vi självklart såg den i 3D! 
Nu sitter vi dock i bilkö hem...det hemska regnoväder som drog in över Stockholm när vi satt å myste i biosalongen har skapat översvämningar här och där...galet!!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!