Godmorgon Onsdag

Då var det redan onsdag morgon…och jag började med att försova mig! Klockan ringde vid 6 som vanligt men istället för att gå upp så stängde jag av klockan och vände mig om och slumrade till! Kl 6:40 vaknade jag med ett ryck och redan 07:00 satt jag i bilen på väg till jobbet.

Jäklar vad effektiv man kan vara på morgonen när man får lite bråttom!

 

Det är iofs inte så konstigt att jag var lite trött i morse! Jag satt länge på jobbet, gick vid 18-tiden, sen via ICA Maxi för att handla, hem å laga middag till vår fjällen resa och sen ”dog” jag i soffan!

  

Idag väntar en massa möten (as usual) och sen så är det ju onsdag, vilket betyder kvalitetstid och ridning med Mikaela! Alltid lika härligt! Jag tänkte även försöka hinna upp till gymmet för lite träning idag, tanken är att PowerWalka i bra lutning på löpbandet och avsluta med lite intervaller och sen mage på det.

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!