Fredagsmys

Nu blir det fredagsmys med alla mina finaste!! 

Bubbel och nötter till mig och maken, chips och saft till barnen och sen Fångarna på Fortet på tv...det kan nog inte bli mycket bättre! 

Hello Friday !

 

Jag då var det redan fredag igen !

 

Ytterligare en arbetsvecka är till enda och den har verkligen sprungit iväg… Den har varit full av en massa möten och ännu mer jobb!

 

Denna vecka har ju killarna varit hos sin pappa och Mikaela hos sin mamma vilket har gjort att jag och Tomas har spenderat väldigt mycket tid på jobbet, vilket iofs har varit välbehövligt då vi går på SEMSTER nu!!

 

• Tjohoo •

 

Ledigt i en vecka hur härligt är inte det!

 

Nu tar jag fredag, loggar ut och återvänder om en vecka, vilken härlig känsla…ska bli underbart att få en veckas semester med de jag håller närmat hjärtat! 

 
 
 

Torsdagsträning

På torsdagar så är det ju egenkomponerat styrkepass som gäller i vanlig ordning. Det finns inga pass som jag vill gå på under torsdagkvällen så jag kör styrketräning ute i gymmet istället! 

 

 

Torsdagens pass

 

Uppvärmning på Roddmaskinen i 5-10 minuter

 

Frivändningar

Djupa Squat 

Sumo Squat

Höft lyft

BenPress

Donkeykick (omvänt i liggande legurl maskinen)

 

Avslutar med 60/30 intervaller på löpandet i 15 min innan det är dags för mage och stretch.

 

Blir nog ett bra pass!

 

 

Godmorgon Onsdag

Då var det redan onsdag morgon…och jag började med att försova mig! Klockan ringde vid 6 som vanligt men istället för att gå upp så stängde jag av klockan och vände mig om och slumrade till! Kl 6:40 vaknade jag med ett ryck och redan 07:00 satt jag i bilen på väg till jobbet.

Jäklar vad effektiv man kan vara på morgonen när man får lite bråttom!

 

Det är iofs inte så konstigt att jag var lite trött i morse! Jag satt länge på jobbet, gick vid 18-tiden, sen via ICA Maxi för att handla, hem å laga middag till vår fjällen resa och sen ”dog” jag i soffan!

  

Idag väntar en massa möten (as usual) och sen så är det ju onsdag, vilket betyder kvalitetstid och ridning med Mikaela! Alltid lika härligt! Jag tänkte även försöka hinna upp till gymmet för lite träning idag, tanken är att PowerWalka i bra lutning på löpbandet och avsluta med lite intervaller och sen mage på det.

 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!