Armeringsjärn

I morse så kom jag på iden att använda ett armeringsjärn som anslagstavla i barnens rum. Jag började genast googla inspirationsvilder på nätet och hittade all denna inspo!!


Nått sånt här blir det helt klart i barnens rum!! Å vill man inte ha de råa metallkänslan så går det ju att spraya dem i alla världens färger!! 

#1 - jennie

Åh ja visst är det snyggt med armeringsjärn! Längtar tills jag ska fixa min 6 åringes nya rum som jag har en del planer som innehåller just ..armeringsjärn.

Svar: KUL! Hojta till så jag får se när du är klar...i min minstings rum så vart det en snygg "anslagstavla" - han är vrål nöjd :-)
Angelica

#2 - Jennie

Ja det ska jag göra men det lära dröja.Vi håller på att bygga ut huset så när vi kan flytta ut får han vårt.Men ska ha dig i tankarna !!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!