Armeringsjärn

I morse så kom jag på iden att använda ett armeringsjärn som anslagstavla i barnens rum. Jag började genast googla inspirationsvilder på nätet och hittade all denna inspo!!


Nått sånt här blir det helt klart i barnens rum!! Å vill man inte ha de råa metallkänslan så går det ju att spraya dem i alla världens färger!! 

Tweeni rum

 Vi har haft ett härligt samtal jag och min underbara make. Vi har lagt upp en plan för renovering hemma! Eller rättare saget ett första steg i allt som vi vill ha gjort. Känns super bra att ha samma bild av tågordningen av renoveringen och även samma bild av vad det är vi vill åtgärda hemma!

Alla våra tre barn är ju i en mellanperiod…dom är inte små men inte stora…dom är in-between dvs det man kallar tweenisar. Det leks mycket men inte med lika mycket somt idigare. Det tittas mer på film och spelas tv-spel. Dom har alla tre börjat rensa ut alla ”barn-saker” och har mest lego framme som dom leker med.

 

Så våra tre tweenisar behehöver alla en tillfixning av sina rum men först ut blir iaf Olliwers rum, det blir en uppfräschning och lite bättre förvarig för ”lilleman”. Ska bli kul att få ta sig an detta projekt! Redan i helgen så ska vi iväg och titta på tapeter och färg till hans rum! Ska bli kul!

 

 

På fredag nästa vecka sätter vi igång…då ska det målas, fixas å grejjas! När Olliwers rum är klart så hugger vi tag i Mikaelas och efter det Theodores…en bra plan!

 

• SÅ KUL •

 

Tidigare i veckan la ja ju upp en bild som inspo till Ollwiers rum…känns som en bra ”mood-board” och en bra inspo-bild till den känslan som jag vill åstadkomma i hans rum! 

 

Lite industri feeling men ändå med en barn- och killtouch!

 

Här kommer den igen!

 

 
 

My Guide To

I förra veckan landade våra snygga nya tavlor hemma!! 
 
Såååå glad!! 
De är ju verkligen sååå snygga och passar perfekt i vårt hem!
 
 
• L Y C K L I G •
 
 
 
 
 
 
 


Shopping och pressy

Det bidde lite shopping när vi var ute på stan i lördags, jag shoppade en ny ögonskugga på Makeup Store och en ny primer (pore professional) på Sephora. 

Primern är verkligen nått jag jan rekommendera, den är så grymt bra! Sen så är ju makeup stores produkter grymma och jag använder uteslutande deras ögonskuggor. 

Jag fick även en underbar present av min fina make, en clutch bag från Marlene Birger i deras signature print!! 

• I Love It •Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!