What to wear ?

Yes vi är redo för Nyårsafton! Raketer, bubbel (både till stora och små) och smarrig mat är inhandlad...nu är det bara det jobbigaste av allt kvar... 
 
VAD SKA JAG HA PÅ MIG??

 


 
Jag ska ta och springa upp och gå igenom garderoben igen...har flera olika klänningar, kjolar, toppar att välja mellan...vet bara inte vad jag ska ha...känns lite små trist att ha nått "gammalt" på sig men jag kan ju inte köpa nya klänningar till varje tillfälle...så denna gång får jag helt enkelt shoppa i garderoben istället!
 
Jag borde kunna hitta nått gammalt som jag kan piffa upp med lite härliga smycken, en snygg sminkning och hår med stora lockar som faller ner över axlarna...eller vad tror ni vänner?
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!