Nyårs morgon...

Då var den sista december här...Nyårsafton!
 
Härligt...ett år tar slut och ett nytt får sin början...har ni summerat upp ert 2014 och satt mål för ert 2015? Har ni formulerat några nyårslöften? Här blir det inga löften eller mål...jag ska bara leva, vara här och nu!
 
Tjingeling vänner...
Idag så ska det firas nyår hemma hos fina vänner! Hur härligt är inte det! Vi ska äta gott, smälla raketer, sippa bubbel och bara njuta i goda vänners lag! Känns toppen bra! 
 
Nu ska förbereda kvällens desert...en chokladmouse på både vit- och mörkchoklad med lite härligt nötbräcktill...sen så ska jag faktiskt iväg till frisören och få lite ordning på barret...det är lite lagom slitet och det är hög tid att klippa av lite på längden...tänkte passa på att få det fixat med stora härliga lockar inför kvällen nu när jag ändå ska dit. Slå två flugor på en smäll helt enkelt! 
 
Nä nu måste jag dra igång om jag ska hinna med allt...får se om jag hinner titta in till er lite senare, gärna innan denna dikt nedan läses upp på 12-slaget på Skansen...
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!