Making plans for New Years Eve...

Har ni några planer för Nyårsafton? Ska ni iväg på någon rolig fest, middag med vänner eller skålar ni in det nya året hemma? Vi ska fira in det nya året med fina vänner...det blir bubbel och raketer precis så som det ska vara! Känns härligt! Förra året firade vi ju Nyår i Vemdalsskalet med skidåkning och god middag...det var super mysigt det med men detta år blir det "hemma", åka skidor får vi göra senare i vinter.


 


Tjingeling vänner! 
Har ni sovit gott? Jag har sovit som en klubbad säl! Jag var verkligen helt däckad...konstigt hur det kan bli ibland...jag har fått sova mycket de senaste dagarna så trött borde jag faktiskt inte vara...ja ja...tisdag morgon och vi har en del att göra i vår lilla villa!
 
Igår satt jag och pratade med min fina vän Tatta och vi bestämde nyårsmeny, vem som ska laga vad och vad som ska handlas så idag blir det en tur i delikatessdisken och en sväng till systembolaget för lite bubbel...vi ska även köpa lite raketer och sen försöka förbereda maten så mycket som det går så vi slipper stressa under morgondagen! 
 
 
Nä vänner nu ska jag få i mig det sista av kaffet, springa genom duschen och ta tag i denna dag! 


#1 - G I N A ~

så fin kaffekopp! :o

Svar: Tack, den är av märket Spode
AngelicasVärld

#2 - jennie

Ett gott nytt!!

Svar: Tack det samma vännen!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!