- HAPPY NEW YEAR -

 
 
Hoppas du får en härlig kväll och ett mysigt Nyårs firande för det ska vi ha! 
 
Vi ska klä oss fest-fina och fira in det nya året med härliga vänner! Jag bara vet att det kommer bli en mysig kväll för stora som små! Precis så som det ska vara med god mat, bubbel i glaset till stora och små, sen en massa raketer och fyrverkerier...kan det bli bättre?
 
Håret är fixat, kvällens fest-stass är framlagd och nu ska jag bara springa igenom duschen och göra mig iordning sen så ska vi ta oss iväg! 
 
  Kvällens outfit blir en härligt orange klänning med trekvartsärm från Vila, scarf från By Malene Birger, Väska Michael Kors, smycken i roseguld och svart från Edblad, Dyrberg/Kern, Michael Kors och Marc Jacobs...en tipp tipp nyårs-outfit om ni frågar mig...och det bästa är att allt redan hängde i garderoben...Perfekt!
 
 
Toodels!
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!